DOLAR
32,5450
EURO
34,9384
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

BESİAD İktisadi İşletmesi Oda Seçiminde Oy kullanmıyor…

BESİAD İktisadi İşletmesi Oda Seçiminde Oy kullanmıyor…
30.09.2022
615
A+
A-
polat-galle

Pazar günü yapılacak olan ticaret odası seçimleriyle ilgili BESİAD’tan Açıklama ;

BESİAD İktisadi İşletmesi’nin Oy Hakkına Yönelik Basın Bildirisidir.

Bodrum Ticaret odası seçimlerine yönelik BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, Bodrum Ticaret Odasına kayıtlı Bodrum Esnaf Sanayici ve İnsanları Derneği İktisadi İşletmesinin oy hakkına ilişkin şunları ifade etti.

“Hafta sonu hepimizin bildiği üzere Bodrum Ticaret Odamızın seçimleri var. Her iki adayımıza da başarılar diliyorum. Bütün üyelerimizin kendi firmaları adına kullanacakları oylar tabi ki kendi seçimleri ve takdirleri. BESİAD İKTİSADİ İŞLETMEMİZİN ’de 1 oy hakkı var. Biz dernek olarak 174 üyesi bulunan, her iki adayımız içinde çalışan üyelerimiz var. Her zamanki demokratik, şeffaflık ilkemiz ve duruşumuz doğrultusunda ve 174 üyemizi temsil ettiğimiz için tarafsızlığımızı koruyarak, 12’nci Dönem Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda oy kullanmamanın daha hakkaniyetli olduğuna kanaat ettik.

Bu tarafsız duruş ve davranışımızın bütün oda ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını temenni ederim.” dedi.

BESİAD, BODRUM ESNAF SANAYİCİ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ