DOLAR
32,4842
EURO
34,7685
ALTIN
2.490,12
BIST
9.536,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Evde kan alma hizmeti

Evde kan alma hizmeti
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Evde kan alma kişilerin dışarı çıkamayacak durumda oldukları, rahatsızlıklarından dolayı yatalak olmalarından dolayı evde kalmaları gerektiği durumlarda oldukça konforlu bir sistemdir. Evde kan alınarak laboratuvarlara ulaştırılan numuneler son derece steril ortamlarda incelenerek uzman hekime ulaşım sağlar. Uzman hekim neticeleri değerlendirerek erken tanı anlamında faydalı bir sağlık sistemi olmuş olur. Evde kan alma hasta ve uzman hekim açısından oldukça konforlu bir sağlık sistemidir. Evde kan alma yaş ya da ortam ayırt edilmeden herkese uygulanabilen bir sistemdir.

Cybh Testi Nedir?

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar günümüzde de büyük bir yer kaplamaktadır. Cybh denilen cinsel yolla bulaşan hastalıklar şüpheli olan cinsel birleşimlerden sonra mutlaka tespit edilmesi gereken bulaşıcı bir durumdur. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar bazen belirti verirken bazen hiç belirti vermeden partnerlere ve diğer kişilere bulaşmaya devam ederek büyük risk oluşturmaktadır. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların tespitinde cybh testi büyük önem taşır. Sağlıklı olan bireylerin dahil herkesin mutlaka rutin doktor kontrollerinde cybh testine yer vermeleri önemlidir. Cybh testi laboratuvar ortamında yapılan basit bir kan numunesi alınarak gerçekleşen bir testtir. Test sonucunun çıkmasıyla uzman hekim değerlendirmesine giderek hastaya konuyla ilgili bilgi verilir. Herhangi bir şüpheli cinsel birleşmeden sonra mutlaka aile hekimine gidilerek cybh testi yapılması konusunda yardım alınmalıdır. Uzman hekim cinsel yolla bulaşan bir hastalık olup olmadığıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak tedavi şeklini ve nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini hastaya bildirerek erken tedaviye başlanmış olunur. Tüm riskleri ortadan kaldırmak ve başkalarının sağlıklarını da riske atmamak için erken tanı önemli olup cybh testi büyük önem taşır.

Kan Tahlili Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Her hastalık için farklı tekniklerle değerlendirme ve farklı tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Hastadan alınan kan ya da farklı numuneler yardımıyla hastalıkların teşhisi konduğu için kan tahlili yaptırmak sağlık açısından son derece önemlidir. Kan tahlilleri fiyatları yapılan tahlil tekniklerine göre belirlenmektedir ve bu nedenle kan tahlili fiyatları farklılık göstermektedir. Merkezler arası kan tahlili fiyatları farklı olurken uygulanan numune değerlendirmelerine göre de fiyatlar değişmektedir. Bu nedenle kan tahlili yaptırmadan önce mutlaka laboratuvarlarla görüşmek kan tahlili fiyatları ile ilgili bilgi almada yardımcı olan bir çözüm olacaktır.

Evde kan alma

Evde kan alma günümüzde yaygın olarak kullanılan oldukça konforlu bir sağlık sistemidir. Steril ortamda evde kan alma ile tüm tahlilleri güvenle yapılabilecek bir sistem geliştirilmiştir. İşinde uzman hemşireler steril bir şekilde gelerek tüm hijyen koşullarına uyarak kan numunesi alırlar ve çantaları bu numuneleri taşımaya uygun bir şekilde ayarlanıp laboratuvarlara incelenmek üzere götürülür. Güvenli ve konforlu bir sistem olan evde kan alma evden çıkamayan kişiler tarafından tercih edildiği için gün geçtikçe teknolojinin de gelişmesiyle gelişen bir sağlık sistemi haline gelmiştir.

Evde kan alma Hizmetleri

Sağlık kuruluşları evde kan alma hizmetleri için tam donanımlı ekipler evlere göndermektedir. Evden farklı nedenlerden ya da hastalıktan dolayı dışarı çıkamayan kişilerin yaygın bir şekilde tercih ettiği aynı zamanda uzman hekimlerinde önerdiği evde kan alma hizmetleri yeni bir sektör olarak günümüzde de gelişerek daha çok kitleye ulaşmaktadır. Hastalar için son derece konforlu olan evde kan alma hizmetleri uzman bir ekip tarafından evinizden çıkmadan hijyen koşullarında kan numunesi alınarak gerçekleşir ve alınan numuneler laboratuvar ortamına götürülerek incelemeye alınır. Değerlendirme için uzman hekime ulaşan sonuçlar erken tanıda önem taşır.

velux