DOLAR
32,2599
EURO
34,7760
ALTIN
2.438,50
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
23°C

Evinizde Olması Gereken Bu Bitkiler Şans Getirdiğine İnanıyor!

AÇELYA ÇİÇEĞİ Sevinç, uyum ve dengeyi temsil eden açelya çiçeği, iyi niyet göstergesi olmanın yanında size uğur da getirir. ORKİDE Bulunduğu ortamı renklendiren orkidenin sevgi ve aşkta iyi şans getireceğine inanılır. Feng Shui’ye göre mevcut …

Evinizde Olması Gereken Bu Bitkiler Şans Getirdiğine İnanıyor!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

AÇELYA ÇİÇEĞİ

Sevinç, uyum ve dengeyi temsil eden açelya çiçeği, iyi niyet göstergesi olmanın yanında size uğur da getirir.

ORKİDE

Bulunduğu ortamı renklendiren orkidenin sevgi ve aşkta iyi şans getireceğine inanılır. Feng Shui’ye göre mevcut ilişkileri güçlendirirken doğru insanları hayatınıza çekmeye yardım eder.

Evinizde Olması Gereken Bu Bitkiler Şans Getirdiğine İnanıyor!

KRİZANTEM

Krizantem çiçeği, evinize neşe enerjisini çeker ve mutluluğu arttırır. Stresten uzak kalmanızı sağlayarak huzur getirir.

NERGİS

Bereket ve bolluğu temsil eden nergis çiçeği; Yunan mitolojisi ve Çin efsanelerinde iyi dileklerin ve zenginliğin temsili olarak kabul edilir.

MİMOZA

Evinizde ya da ofisinizde kullanacağınız mimozalar başarınızı artırır ve zirvede kalma sürenizi uzatır.

Evinizde Olması Gereken Bu Bitkiler Şans Getirdiğine İnanıyor!

HİNT KAMIŞI ÇİÇEĞİ

Çin halkının Feng Shui felsefesine göre; iyilik ve uğur getirdiği düşünülen hint kamışı çiçeği, sağlık, mutluluk ve gücü sembolize eder.

Bükülüp eğilip birbirine girdiğinden dolayı hiçbir kamışı birbirine benzemeyen bu çiçek, bulunduğu yere bereket getirir.

ŞANS BAMBUSU

Canlılığı ve yaşam enerjisini etkilediğine inanılan şans bambusu, isminden anlaşıldığı gibi bolluk ve bereketin sembolüdür.

velux
ETİKETLER: