DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Evinizi hobilerinize göre dekore edin!

Evinizi hobilerinize göre dekore edin!
24.11.2020
462
A+
A-
velux

Hobilerinizi ev dekorasyonunuza yansıtmak, yaşam alanınızda anlamlı bir etki yaratmanızı sağlar. Özel ilgi alanlarınızı, dekorasyonunuza dâhil ederek, evininizi kişileştirebilir, tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Yetenekleriniz, becerileriniz ve hobileriniz yaşam alanınızın doğal bir parçası olarak sergilendiğinde, evde geçirdiğiniz vakitten daha çok keyif alacağınıza hiç şüpheniz olmasın.

Sizi anlatan ne varsa ortaya çıkarın

Tarzınızı dekorasyonunuza yansıtmak için tüm eşyalarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz! Yalnızca küçük bir depolama veya yer değişikliği bile önemli bir fark yaratabilir. Yapmanız gereken; hobi malzemelerinizi, sizin için özel anlamı olan eşya ve objeleri ön plana çıkarmak…

 

Boya, fırça, ip gibi malzemeler kullanarak yaptığınız bir hobiniz varsa malzemelerinizi saklamayın. Her zaman göreceğiniz bir alan seçerek, sadece eserlerinizi değil malzemelerinizi de duvar rafları ya da panolarla sergileyin. Böylelikle hem farklı bir dekorasyona sahip olursunuz hem de istediğiniz anda malzemelerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yeteneklerinizi dekorasyonunuza yansıtın!

Yaratıcılığınızın günlük yaşamda parlamasını sağlayın. Ağaç oymacılığı, marangozluk gibi bir hobiniz varsa ahşap mobilyalar ve objeler tasarlayabilir; kumaş boyama, işleme ile ilgileniyorsanız, yastık kılıflarınızı, el havlularınızı, masa örtülerinizi süsleyebilirsiniz.

İyi bir koleksiyon mutlaka görülmeli

Bir koleksiyoncuysanız, her parçanın bir hikâyesi olduğunu unutmayın. Bütün olarak, koleksiyondaki öğeler kendi tarihlerinin yanında hayatınıza nasıl girdiklerini de anlatırlar. Fincan, oyuncak, plak, çizgi roman vb. koleksiyonunuz varsa evinizin yıldızı olmasını sağlayabilirsiniz. Kitap, çizgi roman gibi koleksiyonlarınızı kitaplıkta, fincan, cam objeler, oyuncak ve benzeri eşyalarınızı vitrinde sergileyebilirsiniz. Burada en önemli nokta, koleksiyon parçalarını en iyi şekilde düzenlemek. Sevdiğiniz parçaları kategorilere ayırarak görünür alanlara çıkarabilirsiniz.

Hobi malzemelerinin evdeki yerine dikkat!

Hobi malzemeleri ev dekorasyonuna uygulanırken, doğru ortam bulunmalı. Örneğin; oyuncak koleksiyonunuz çalışma odanıza hoş bir görünüm katarken, yatak odanızda aynı etkiyi yaratmayabilir. Resim boyaları, iplik, kumaş, boncuk gibi malzemeler salonunuzu güzelleştirebilir ancak mutfakta pek iyi durmayacaktır.

Aktur tatil sitesi