DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Fotokopi Makinesi

Fotokopi Makinesi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Teknoloji, hayatın pek çok alanını olduğu gibi matbaayı da etkiliyor. Geçmişte kitaplar elle yazılıyor, çoğaltması yine elle gerçekleştiriliyordu. İlk ortaya çıkan eserden sonra nüshalar tamamen el yazmalarıyla çoğaltılıyor, ilgililerin hizmetine veriliyordu. Bu da piyasada yer alan kitap sayısının son derece az olmasına, değerli olmasına neden oluyordu. Fakat günümüzde fotokopi makinesi çeşitleri bütün bu zahmetleri ortadan kaldırıyor. Tek ya da birkaç tuşla bir sayfanın binlerce yeni baskısı alınabiliyor. Üstelik saniyeler içinde.

Fotokopi Makinesi Nasıl Seçilmeli?

Her ne kadar piyasada fotokopi makinesi kullanımı çok fazla olsa da her birisi aynı kalitede, yeterlilikte, teknik özelliklerde değil. Bu yüzden seçim yapılırken son derece dikkatli olmak, mümkünse bir bilene danışmak gerekiyor.

Tercih yapılırken her şeyden önce kullanım amacı, kullanım yoğunluğu tespit edilmelidir. Bütün makinaların kapasitesi aynı olmamakta, baskı hızları farklı olmakta, teknik özellikleri değişiklik göstermektedir. Yine kullanacakları kartuş ve tonerler de aynı olmamaktadır. Hatta bir süre sonra kartuş veya toneri çok pahalı olduğu için makinanın maliyeti çok fazlaya gelebilmektedir. Eğer böyle bir ihtiyacınızı var ve neyi tercih edeceğinize karar veremedi iseniz Toner adlı firmayı tercih edebilirsiniz. Danışabilir, merak ettiklerinizi sorabilir ve hangi cihazı seçmenizin doğru olacağını öğrenebilirsiniz.

Fotokopi Makinesi Nerden Alınır?

Firmanın internet mağazasında çok geniş bir fotokopi makinesi alternatifi var. Canon, HP, Kyocera, Samsung, Ricoh, Epson ve daha pek çok markayı bulabilirsiniz. Markaların en yeni modellerini inceleyebilir, ihtiyacınıza en uygun olduğunu düşündüğünüzü sipariş verebilirsiniz.

Dilerseniz https://www.toner.com.tr/fotokopi-makinesi linkinden firmanın cihazlarını inceleyebilirsiniz. Özelliklerine bakabilir, teknik detaylarının ne kadar ayrıntılı olduğunu, ihtiyacınıza cevap verip veremeyeceğini inceleyebilirsiniz. Her biri dünya standartlarındaki cihazlara uygun fiyatlarla sahip olabiliriniz.