DOLAR
32,3096
EURO
35,1061
ALTIN
2.283,38
BIST
8.891,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Galatasaray, Fatih Öztürk transferini açıkladı!

Galatasaray, kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, Fatih Öztürk transferini açıkladı!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yayımlanan açıklamada, “Fatih Öztürk ile 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği şirketimiz futbolcuya her bir sezon için net 4 milyon lira tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.” denildi.

Geride kalan sezonu Kasımpaşa’da tamamlayan 33 yaşındaki kaleci, Süper Lig’de Trabzonspor ve Akhisarspor’da da forma giymişti. Fatih Öztürk, Akhisarspor formasıyla Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

Öte yandan, kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli kalecinin Liv Hospital Ulus’ta sağlık kontrolünden geçirildiği de bildirildi.

“HERKESİN OLMAK İSTEDİĞİ YERDEYİM”

Galatasaray’ın yeni kalecisi Fatih Öztürk, Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, herkesin olmak isteyeceği yerde olduğunu ifade etti.

Galatasaray’ın 2 yıllık sözleşme imzaladığı 33 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk, kendisini sarı-kırmızılılara bağlayan resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Fatih Öztürk, “Çok farklı duygular içindeyim. Burası Türkiye’nin en önemli kulübü. Burası Türkiye’nin futbol anlamında çatısı. Herkesin olmak isteyeceği yerdeyim. Her taraftarımız gibi, her sabah uyandığımda şampiyon gibi uyanıp, şampiyon gibi çalışıp, elimden geleni yapıp onları mutlu etmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

“Bu statta her zaman ayrı hislerim oldu”

Galatasaray formasıyla en iyi performansını sürdüreceğini söyleyen Öztürk, “İlk maçım yıllar önce Galatasaray’a karşı Türkiye Kupası’ndaydı. Galatasaray ile serüven orada başladı. Burasının benim için farklı bir ambiyansı var. Bu statta her zaman ayrı hislerim oldu. Artık bu statta az önce de başkanımızın dediği gibi, penaltıları Galatasaray camiası için çıkaracağım, onlar için kurtarış yapmaya çalışacağım. Bu stat benim için performans açısından her zaman özel olmuştur. İnşallah bu forma altında bu performansı sergilemeye devam edeceğim” diye konuştu.

polat-galle