DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Garanti Bankası Anında Kredi

Garanti Bankası Anında Kredi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Garanti Bankası anında kredi hizmetini, bireysel ihtiyaç kredisi seçeneği ile tüketicilere sunmaktadır. Bireysel ihtiyaç kredisi adı altında sunulan Dijital İhtiyaç Kredisi yalnızca Garanti BBVA müşterilerine özel olarak sunulmaktadır. Dolayısı ile Dijital İhtiyaç Kredisi’nden yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle Garanti BBVA müşterisi olması ve bankada bir mevduat hesabının bulunması gerekmektedir. Bu koşulların sağlanmasından sonra kişiler, acil nakit ihtiyaçlarını gidermek adına Dijital İhtiyaç Kredisi’ne başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Garanti BBVA’nın müşterilerine özel olarak sunduğu Dijital İhtiyaç Kredisi, diğer kredilerden farklı olarak dijital platformlardan başvuru almaktadır ve başvurunun onaylanması ile birlikte onaylanan kredi, kişilerin mevduat hesaplarına yatırılmaktadır. Her kredide olduğu gibi bu kredinin de onaylanmasında sahip olunan kredi puanının da büyük bir önemi bulunmaktadır. Dolayısı ile kredi notu yüksek olan kişilerin Garanti Bankası anında kredi hizmetinden yararlanabilme şansı yüksektir.

Garanti Bankası Anında Kredi Özellikleri

Garanti Bankası anında kredi hizmeti olan Dijital İhtiyaç Kredisi, Garanti BBVA müşterilerine 1.000TL ile 100.000TL arasında verilebilmektedir. Minimum 1.000TL, maksimum 100.000TL olarak verilen Garanti Bankası anında kredi hizmetinin minimum vade süresi 3 ay, maksimum vade süresi ise 60 ay olarak uygulanmaktadır. Banka, başvurusu yapılan kredinin tutarına göre faiz oranını sunmaktadır. Buna göre; 15 bin TL’ye kadar olan kredide faiz oranı yüzde 1.64, 25 bin TL’ye kadar olan kredide faiz oranı yüzde 1.60, 50 bin TL’ye kadar olan kredide faiz oranı yüzde 1.54 ve 100 bin TL’ye kadar olan kredide faiz oranı yüzde 1.19 olarak hesaplanmaktadır.

Garanti Bankası anında kredi ürününde onaylanan kredilerden, kredi tahsis ücreti de alınmaktadır. Ayrıca vergi ve sigorta giderleri de bulunmaktadır. Dolayısı ile Garanti Bankası anında kredi için başvuru yapacak olan kişilerin, bu ek giderler konusunda bilgi sahibi olması gerekmektedir. Kredi tahsis ücreti ve ek giderlerin her biri, bankadan alınacak olan kredi miktarına göre farklı hesaplanmaktadır. Hesaplama için https://www.kredivepara.com/garanti-bankasi-aninda-kredi-basvurusu/ linkine bakınız.

Garanti Bankası Anında Kredi Başvurusu

Garanti Bankası anında kredi başvurusu için bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kullanılmaktadır. Banka müşterisi olmayan kişiler de aynı koşullar altında krediden yararlanmak için bankanın internet sitesinde yer alan başvuru formu üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Garanti BBVA’nın internet sitesi üzerinden yani internet bankacılığı ile anında kredi başvuru yapacak olan kişiler, müşteri numaraları ve parolaları eşliğinde sisteme giriş yaparak bireysel kredi başvuru yapabilmektedir. Bankanın mobil uygulamasını kullanan Garanti BBVA müşterileri ise uygulama üzerinden başvurularını kolaylıkla yapabilmektedirler.

Bankanın kredi hizmetine başvuran müşteriler, internet bankacılığı sistemi ya da mobil uygulama üzerinden Garanti Bankası anında kredi başvuru süreçlerinin takibini de kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca başvurunun onaylanması durumunda kişilerin bankaya gitmesine gerek kalmadan, meblağın bankada bulunan mevduat hesabına yatışı da direkt olarak sağlanabilmektedir.

 

 

velux