DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

“Gerekli İzinlerimiz Vardır.”

“Gerekli İzinlerimiz Vardır.”
velux

Bodrumhaber.com da yer alan, “Yetkililer Görmüyor” başlıklı habere konu olan otel inşaatının sahibi firma tarafından, konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Azat Grup’un sahibi Erol Azat tarafından yapılan açıklamada ;

Otel inşaatlarının 19/06/2020 tarih ve 2020/267-1 ve 2 nolu yapı ruhsatlarıyla ruhsatlandırıldığı, yapı ruhsat ve eklerine aykırılık yoktur.

Karayolu üzerinde bulunan ses yalıtımı için konulan paneller yasaya uygun ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nden izin alınarak yapılmıştır.

Ana yol üzerinde bulunan otelimizin, yol sesini çok almasından dolayı yapılan ses perdeleri, misafirlerimizin şikayetleri üzerine zorunlu hale geldiği için yapılmıştır.

Amacımız her hangi bir görüntü kirliliği oluşturmak olmadığı gibi, yol üzerinde yeşillendirme çalışmalarımız da devam etmektedir.

Otel inşaatının kısmen devam etmekte olduğu, kısa zaman içerisinde tamamlanarak turizme hizmet verecektir. Yapılan haberlerin yanlış anlaşılmaktan ibaret olduğunu Bodrum Kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

 

Aktur tatil sitesi