DOLAR
32,5258
EURO
34,7471
ALTIN
2.490,46
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gönder Bayrak Nedir?

Gönder Bayrak Nedir?
A+
A-
polat-galle

Şehitlerimizin kanıyla örtüşmüş, ay ve yıldızın işlenmiş olduğu aziz bayrağımızın en şanlı şekilde dalgalanmasını sağlayan gönder bayrak, en çok tercih edilen bayrak türüdür.

Türk bayrağının yanı sıra hastanelerin, okulların, sivil toplumların, özel şirketlerin ve kurumların logolarını içeren; marka kimliklerini yansıtan, uzun direkler üzerinde dalgalanan bayrak türüdür. Yabancı gönder, devlet bayrakları ve özel logolu gönder bayrak bulunur. Ülkemizin belli kısımlarında büyük ve orta ölçekli firmaların kurumsal değer kazanımı ve marka olarak kullanımı için tercih edilir.

Gönder Bayrak Kullanımı

Genel olarak Türk bayrağının yanında kullanıldığı için uyum sağlama amacı ile bayrağımıza uygun ölçülerde tercih edilir. Birbirlerinin yanında sırasıyla birçok bayrağın durması konusunda dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunur. Rüzgar ile birlikte dalgalandıklarında birbiriyle temas etmemeleri gerekir. Çünkü bu bayrağın yıpranmasına ve kısa ömürlü olmasına sebep olur.

Gönder Bayrak Çeşitleri Nelerdir?

Oldukça sık tercih edilen gönder bayrağın birçok farklı çeşidi bulunur. Maksimum kalite ve dayanıklılığı olan bu bayrak türünün kullanımı çok fazla alanda karşımıza çıkar. Farklı boy ve ölçülerde üretilen bu bayrak modeli; hastane, okul, vakıf ve özel kuramlarda kullanılıyor.

Makam Bayrağı ve Kullanım Alanları

İsminden de anlaşıldığı gibi resmi makamlarda kullanılan bir tür olan makam bayrağı marka değeri olarak konumlandırılır. Belediyelerde, sosyal kurumlarda, kaymakamlıklarda, muhtarlık ve defterdarlık gibi alanlarda kullanılır. Ağırlığı az olduğu için kullanımı oldukça kolaydır.

Bu ürünlerde günlük temizlik ve bakım yapılmasına gerek yoktur. Makam bayraklarında zevke göre renk tonları tercih edilebilir. Bu bayrak türleri hem yurtiçi hem yurtdışından satın alınabilir.

Makam Bayrağı Çeşitleri

Bir marka değeri olarak konumlandırılan bu bayrak, sık sık tercih edilen ve çeşitliliği olan bir üründür. Makam bayrakları; krom kaplama, altın kaplama ve pirinç kaplama çeşitlerine sahiptir.

Flama Bayrak Nedir?

En çok merak edilen türler arasında olan flama bayrak 2 ya da 3 köşeli olabilir ve birçok farklı mekanda kullanılabilir. Özel firmaların ya da temsili kurumların kullanılması için tasarlanır. Aynı zamanda reklam ve değer anlamı taşıması ile iş yerlerinde görülmesi mümkündür.

Flama Bayrak Fiyat Bilgisi

Birçok çeşide sahip olan bu bayrak, üretildiği malzeme ve kullanıldığı yere göre farklılık göstermektedir. Müşterilerin isteğine göre fiyat seçeneği sunan firmalar, isteklere ve taleplere yeterli desteği sağlayarak en uygun çözümü ortaya sermektedir. Gerek üretim alanında gerekse tasarım aşamasında flama bayrak ve diğer modellere yeterli özen sağlanıyor.

velux