DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Her Daim Baget Pırlanta!

Her Daim Baget Pırlanta!
A+
A-

Pırlanta yüzük her kadın için vazgeçilmez takılar içinde yer alıyor. Birbirinden seçkin tasarımların yer aldığı bu yüzükler arasında baget yüzükler son zamanlarda çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Hem zarif görüntüsü hem de sadeliğin şıklığını temsil eden bu ürünler hemen her kadının gözde modelleri arasında yer alıyor.

Baget Yüzük Kreasyonları ile Göz Kamaştırın

Kare formuyla yapılan baget yüzükler son yılların en favori pırlanta yüzük modelleri arasında ilk sıralara yerleşmeyi başardı. Özel günlerin sembolü olan tektaş pırlanta yüzükler anlamı hala aynı kalsa da biraz daha özgün tasarımları sevdiklerine hediye etmek isteyenler bu yüzük modellerini tercih ediyor.

Baget yüzük modelleri genelde tek bir taştan oluşan yüzüklerdir ve her ortamda göz kamaştırır. Bir gece davetinde takılabildiği gibi gündüz de iş ortamlarında rahatlıkla kullanılabilir.

Baget Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Baget yüzük alımında mutlaka parmak ölçüsüne göre alınmalıdır. Bu sayede yüzüğün dar ya da bol gelmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Bununla birlikte yüzüğün orijinal taş mı yoksa laboratuvar üretimi olup olmadığı da kontrol edilmelidir.

Orijinal yüzükler mutlaka bir sertifikayla satılan yüzüklerdir ve herhangi bir duruma karşın garanti kapsamındadır. Bu doğrultuda baget yüzük alımında bilinen bir markadan alışveriş yapılması çok daha doğru bir tercih olacaktır.

Baget Yüzüklerin Özellikleri

Baget yüzükler genelde pırlantadan yapılan yüzüklerdir. Beyaz ya da sarı altından yapılmış olmakla birlikte doğal taşlardan yapılan baget yüzük modellerini de çoğu yerde bulmak mümkündür.

Baget yüzükler, taşın büyüklüğü ve karatı gibi özelliklere sahiptir. Orijinal pırlanta baget yüzüklerin içerisinde karat bilgisi mutlaka yer alır.

Bu yüzükler arasında sıklıkla kare ya da dikdörtgen şeklinde olanları oldukça popüler ancak kesik ya da spiral gibi farklı özelliklerde yüzükler de bulmak mümkündür.

Baget Yüzük Fiyatları

Baget yüzük fiyatları modeline, markasına ve karatına göre değişkenlik gösterir. Ayrıca orijinal taştan yapılan ürünlerin fiyatları daha pahaldır. Bu anlamda bu yüzük fiyatlarının gümüş ve diğer metallere göre daha yüksek rakamlarda olduğunu söylemek mümkündür.

Bodrum Ev Emlak