DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

HITEC Otel Teknolojileri Fuarı firmaları Dallas’ta buluşturdu

HITEC Otel Teknolojileri Fuarı firmaları Dallas’ta buluşturdu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Dünya’nın en büyük ve en eski konaklama teknolojisi organizasyonu olan HITEC Fuarı, 27 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında ABD’nin Dallas kentinde gerçekleşti. Türkiye’den bu önemli fuara Nevotek katılım gösterdi. 

Kısa adı HITEC olan Konaklama Endüstrisi Teknoloji Fuarı ve Konferansı, 27 – 30 Eylül tarihlerinde ABD’nin Texas Eyaleti’nin Dallas kentinde gerçekleşti.

“Dijital Dönüşüm: Geleceğini Tasarla” paneli ile kapılarını ziyaretçilere açan HITEC 2021 Fuarı’nda, “konaklama ve otelcilik teknolojileri” alanındaki en son teknolojik ürün ve çözümler sergilendi.

Fuar kapsamında, katılımcılar için son derece önemli ve faydalı olan eğitim programları da gerçekleşti.

Türkiye’den HITEC 2021 Fuarı’na katılım gösteren Nevotek; geliştirdiği son teknolojileri ve konaklama sektörüne yönelik teknoloji çözümlerini ziyaretçilere sundu.

NEVOTEK 17 YILDIR HITEC FUARI’NA KATILIYOR

HITEC 2021 Fuarı’nın ardından Nevotek Genel Müdür Yardımcısı Gülay Avunduk, fuara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Nevotek olarak 2004 yılından beri HITEC Fuarı’na düzenli olarak katıldıklarını” belirten Gülay Avunduk; “Dünya’nın en büyük konaklama ve otelcilik teknolojileri fuarı olan HITEC’de 17 yıldır katılımcı olarak yer almak gurur verici bir duygu” dedi.

“NEVOEDGE HEM OTEL YÖNETİCİLERİNDEN HEM DE TEKNOLOJİ FİRMALARINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Nevotek’in en son ürünü, PMS servisi olan NevoEdge’i HITEC Fuarı’nda ziyaretçilere sunduklarını belirten Avunduk; “Standımızda; kesintisiz misafir deneyimi sağlayan iletişim çözümlerini ve otel konuklarına sunulabilecek interaktif servisleri, uçtan uca birbiriyle entegre şekilde yönetip, misafir sadakati yaratacak çözümlerimizi ve en son ürünümüz PMS servisi olan NevoEdge’i sunduk. Hem otel yöneticileri hem de fuardaki teknoloji devi diyebileceğimiz firmalar NevoEdge ürünümüze çok büyük bir ilgi gösterdi” açıklamasında bulundu.

HITEC 2021 FUARI’NDA ÖNE ÇIKAN TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER VE ÜRÜNLER

Gülay Avunduk, bu yılki HITEC Fuarı’nda öne çıkan diğer teknolojiler hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Nevotek Genel Müdür Yardımcısı Gülay Avunduk, bu yılki fuarda öne çıkan diğer teknolojik çözüm ve ürünleri ise şu şekilde sıraladı:

  • Misafirlerin konaklamalarını kişiselleştiren yazılımlar;
  • Check – in öncesinden check – out sonrasına kadar otel ile iletişimi sağlayan yazılımlar;
  • Maliyet tasarrufu sağlayan ödeme sistemleri;
  • Misafirleri konaklamalarında daha fazlasını satın almaya yönlendirecek ve memnuniyeti artıracak yazılımlar;
  • Çalışan verimliliğini ve performansı ölçen yazılımlar;
  • “Repeat guest” sayısını artırmak için mevcut konukların davranışlarını çıkarıp çok sayıda farklı veri noktasını verimli bir şekilde entegre edebilen müşteri veri platformları

KONAKLAMA TEKNOLOJİLERİNDE GÜNÜMÜZDE ÖNE ÇIKAN SON TRENDLER

“Günümüzde otellerin, misafirlerinin günlük alışkanlıklarını değiştirmeden ihtiyaçlarını karşılamak için uyum sağlamaya devam ederken, esnek ve birbiriyle entegre dijital stratejinin bir zorunluluk olduğunu” belirten Gülay Avunduk; “Bu da bulut teknolojisinin gücünden yararlanarak; sistemler ve özellikler arasında entegrasyon, aynı zamanda da yeni gelir fırsatları yaratmak için bir otelin kaynaklarını yeniden kullanma becerisine sahip olmak anlamına geliyor” dedi.

“ENTEGRE SİSTEMLER İHTİYAÇTAN ÇOK ZORUNLULUK HALİNE GELDİ”

Gülay Avunduk, bu bağlamda “Oteldeki tüm elektronik ve yazılım sistemlerini tek bir platformda birleştirmenin, gelir ve personel verimliliğine ilişkin öngörüleri üretmek için hassas tahmin ve raporlama araçlarından yararlanmanın; artık bir ihtiyaçtan çok zorunluluk haline geldiğine” dikkat çekti.

“TEKNOLOJİ FİRMALARI OLARAK BİZİM GÖREVİMİZ…”

Nevotek Genel Müdür Yardımcısı Gülay Avunduk, değerlendirmelerini şu sözlerle tamamladı:

“Konaklama endüstrisinin günümüzdeki ihtiyacı, teknoloji ve kültürün yakınlaşmasını yansıtıyor. Teknoloji firmaları olarak bizim görevimiz ise; hizmet teknolojisinin sadece yazılım özellikleri ve yararları açısından değil, aynı zamanda hem misafirler hem de otelciler için sistematik, karmaşadan uzak ve kolay yönetilebilir bir ortam yaratarak gelişmesini sağlamaktır.

Bunu doğru yapmak için, inovasyon başta olmak üzere, işbirlikçi yaklaşımlar, günün gerekliliklerine uyum sağlama ve birbirinden öğrenme isteğine odaklanan teknoloji ortaklıkları başarı için çok önemlidir.

“NEVOTEK KONAKLAMA TESİSLERİNİN TEDARİKÇİSİ DEĞİL TEKNOLOJİ ORTAĞIDIR”

Bunu gerçekleştirebilmek için, teknolojinin doğru kullanımı, otellerin tüm operasyonel yapısından müşteri beklentilerine kadar birçok parametreyi analiz ederek; birbirinden öğrenme isteğine odaklanan teknoloji ortaklıklarına ağırlık vermek gereklidir.

Biz de tam olarak, bunu gerçekleştirmek için stratejilerimizi belirliyor ve uyguluyoruz. Müşterimizin tedarikçisi değil, onların ihtiyaçları ile bizim otelcilik alanındaki 21 yıllık tecrübemizi birleştirip; teknoloji partneri olarak yol alıyoruz. Bunu sürdürülebilir kılmak Nevotek’in vizyonunu yansıtıyor.”