DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

İkinci El Makine

İkinci El Makine
A+
A-
polat-galle

Alçağınız ikinci el makinenin kalite, uzun ömürlü ve sağlam olması verimlilik açısından oldukça dikkat edilen bir konudur. Bu hususlar ikinci el kompresör, hortum sıkma makinesi ve sac şekillendirme makineleri gibi sanayi makineleri içinde geçerlidir. İkinci el makine çeşitlerini incelerken daha bilgili ve güvenilir firmaları tercih etmeniz de alacağınız makinenin sağlamlığını ve garantisini etkileyecektir.

İkinci El Kompresör

Kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü bir kompresör makinesi bulabilmek ve ikinci el makineden verim alabilmek için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle ihtiyacınız kadar hava üreten kompresör bulmak gerekmektedir. Bazı firmalar ihtiyaçtan fazla hava üreten makine alarak gereksiz bir masrafa girmektedirler. Aynı şekilde firmalar daha az masraf olsun diye daha az hava üreten kompresör aldığında ihtiyaç olan hava sağlanamamaktadır.

Farklı donanımlara sahip olan kompresörler hakkında yeterli bilginiz yoksa dahi internetten yapacağınız ufak bir araştırmayla ihtiyacınız olan makinenin ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Sağlam bir ikinci el makine almak istiyorsanız sizin yerinize bu araştırmayı yapacak olan firmanın https://www.sanayiden.com/ikinci-el-makine-sanayi-makina-sanayi-urunleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

polat-galle