DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

İngiliz tur operatörü Antalya uçuşları için tarih verdi

İngiliz tur operatörü Antalya uçuşları için tarih verdi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

İngiltere merkezli tur operatörü Jet2holidays ve havayolu firması Jet2.com, askıya aldığı uçuşlarından bir kısmı için başlangıç takvimini açıkladı.

İngiltere merkezli tur operatörü Jet2holidays ve havayolu firması Jet2.com, sosyal medya hesabı üzerinden askıya aldığı uçuşlarının bir kısmı için başlangıç tarihlerini paylaştı.

JET2.COM ANTALYA UÇUŞLARINA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Listede Antalya da yer aldı. Buna göre İngiliz tur operatörü Antalya uçuşlarına 15 Kasım tarihinden itibaren yeniden başlamayı planlıyor.

JET2.COM’UN KANARYA ADALARI UÇUŞLARI

İngiltere’nin Kanarya Adaları’nı yeniden seyahat koridoru listesini eklemesinin ardından Jet2.com, Tenerife uçuşlarına 30 Ekim, Lanzarote uçuşlarına 31 Ekim, Fuerteventura ve Gran Canaria uçuşlarına 1 Kasım tarihlerinde başlayacağını duyurdu.

İngiliz tur operatörü İtalya’ya yönelik Roma uçuşlarına 26 Kasım, Venedik uçuşlarına ise 11 Şubat tarihinde başlamayı planlıyor.

İspanya anakarasında yer alan Alicante, Barselona, Malaga, Balear Adaları’ndan Palma de Mallorca ve Portekiz’de Faro’ya yönelik uçuşların başlangıç tarihi olarak 11 Şubat açıklandı.

BODRUM, DALAMAN VE İZMİR UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Jet2.com tarafından yapılan güncelleme notunda daha önce askıya alınan Bodrum, Dalaman ve İzmir uçuşlarına yönelik başlangıç tarihi yer almadı.

velux