DOLAR
32,5375
EURO
34,8784
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

İstanbul Gemi Kiralama Firmaları

İstanbul Gemi Kiralama Firmaları
31.08.2021
800
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Deniz taşımacılığında kullanılan gemiler maliyet bakımından yüksek olmaktadır. Bundan dolayı da ticaret amaçlı gemiye ihtiyacı olan bireyler kiralama yoluna gitmektedir. Gemi Kiralama firmaları oldukça fazladır. Ancak müşterilerin en uygun ve kaliteli gemi kiralama firmalarını tercih etmeleri faydalarına olacaktır. Batı Group firması olarak müşteri memnuniyetini her zaman önemsediğimizden dolayı kaliteli ve güvenilir hizmet sağlamaktayız. İstanbul şehri içerisinde günlük, saatlik veya haftalık olarak kiralama imkanları sunulmaktadır. Tecrübeli gemi kaptanlarımız ile müşterilerimize güvenilir hizmet sağlamaktayız. Müşteriler gemi kiralama hizmetiyle özel gezi programları düzenleyebilir ve ticari amaçla kullanabilir.

Gemi Kiralama Hizmeti

Film olarak müşterilerimizin sahip olmak istediği gemi portföyü ile uygun gemilerin bulunmasını sağlamaktayız. Böylelikle müşterilerimizin aklını tasarlamış olduğu gemi modellerine ulaşmasına yardımcı olmaktayız. Ayrıca uygun gemi bulunduktan sonra sözleşmeler hazırlayarak kargo planı gerçekleştirmekteyiz. Ticari amaçla tercih edilen gemilerin yük taşıma kapasitesini ve doğru yüke doğru geminin bulunmasında sağlamaktayız. Ekip arkadaşlarımız tarafından yükleme ve tahliye operasyonları müşteriler adına yapılmaktadır. Uygun fiyat güvencesi ile kaliteli hizmet ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktayız. Gemi kiralama sürecinde en başından sonuna kadar müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sağlayarak yardımcı olmaktayız. Hem firma olarak hem de müşteri açısından güvenilir bir hizmet sağlanması için karşılıklı olarak sözleşme yapılmaktadır. Böylelikle müşterilerde firmada kendisini sağlama almaktadır.

Gemi Kiralama Sözleşmesi

Gemi kiralama sözleşmesi ile müşterilerimiz kendilerinin hukuksal açıdan güvenliğini sağlamaktadır. Ticari amaçla kiralanan gemilerde kesinlikle gemi kiralama sözleşmesi yapılmaktadır. Kiralanacak geminin denize elverişli açısından tüm şartlar sözleşme içerisinde yer almaktadır. Herhangi bir şekilde gemide yaşanacak sorunlardan müşteri sorumludur. Ancak gemide bulunan herhangi bir ayıptan dolayı firma sorumludur. Gemi kiralama sözleşmesinde gemi kullanım hakkı, kiralama bedeli ve gemi özellikleri bulunmaktadır. Herhangi bir hukuksal süreç söz konusu olduğunda firma ve müşteri sözleşme kurallarının ihlali söz konusu olduğunda sözleşmeyi kanıt maksadı ile sunabilmektedir. Geminin yakıt bütün bakımları gibi masraflar gemiyi kiralayan müşterilere aittir. Ancak gemide oluşacak herhangi bir ayıplı hususlarda bakım firmaya aittir. Ürünlerimizin rutin bakımı firmamız tarafından düzenli aralıklarla gerçekleştirilmektedir.

Aktur tatil sitesi