DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

İşte kıyılar böyle böyle işgal ediliyor, dur diyende olmayınca

Muğla’ nın Bodrum ilçesinde sahiller işgal altında. Kaçak iskeleden koyları kapatmaya kadar olan işgaller vatandaşı isyan ettirdi.

İşte kıyılar böyle böyle işgal ediliyor, dur diyende olmayınca
polat-galle

ANTERAHABER

Bodrum’da kıyı sahil, cadde , sokak işgalleri büyük bir hızla devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki Sea Garden Tatil Köyü imar yolu ortasına koyduğu nöbetçi kulübesi ile diğer koylara giden imar yolunu kapatıp , yoldan geçenlere kimlik soran bir özel güvenlik görevlisi koymasının ardından bu kez de bakir bir koyu ÖZEL MÜLKTÜR GİRİLMEZ tabelaları astı.

İşte kıyılar böyle böyle işgal ediliyor, dur diyende olmayınca

YILLARDIR YOLU İŞGAL EDİYOR SIRA KOYA GELDİ

İstanbul’dan tatile gelen evli ve bir çocuk babası Halim Durmaz (45) “Kalacağımız otele giderken bir başka otelin özel güvenliği belediyeye ait imar yolunun ortasında aracı durdurabiliyor, nereye gideceğimiz sorabiliyor, sana ne dediğimizde biz sormakla yükümlüyüz deyip abuk sabuk birşeyler söylemeye çalışıyor, ayıptır ayıp , yolun ortasında kim kime ne sorma cesareti gösteriyor, kaldırın bu kulübeyi özel güvenlikleri vatandaş istediği koya gitsin denizine girsin. Yetmedi Sea Garden denilen otel bu kez cenne bir koyun girişine sağına soluna ÖZEL MÜLKTÜR  KULLANILAMAZ GİRİLMEZ tabelaları koymuş, kardeşim madem özel mülk çevir telinle bahçenin içine al, otelin müşterisi denize girecek diye vatandaşın hakkını gasp etmeye hakkınız yok” diye konuştu.

İşte kıyılar böyle böyle işgal ediliyor, dur diyende olmayınca

KENDİ MENFAATLERİ İÇİN KAMUNUN MALINI KAPATMAK İÇİN BOŞ DURMUYORLAR

Gümüşlük Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği eski başkanı ve üyesi İbrahim Hakkı Zırh ise Çukurbük’teki bir iskelenin fotoğrafını paylaşarak işgale dikkat çekti. Zırh yaptığı açıklamada “Çukurbük Mahallesi’nde bir işgal daha. İnsanlar kendi menfaatleri için tüm ortak alanları kapatmak için boş durmuyorlar. Kıyılar ve deniz ortak alandır .Anayasa’ mıza göre bu alanların korunması devlete yani kaymakamlığa ,belediye’ye aittir. Vatandaş ecrimisil diye saçma bir cezayla her şeyi yapabildiğini sanmaktadır” dedi.

ÖNEMLİ NOT: Özellikle Se Garden ‘ın yolu kapatması ve işgali konusunda söz hakkı vermek için  yöneticilerini defalarca telefon ile aramamıza rağmen geri dönüş yapıp açıklama yapmadıklarını belirtmek isteriz.

İşte kıyılar böyle böyle işgal ediliyor, dur diyende olmayınca

Aktur tatil sitesi