DOLAR
32,4480
EURO
34,7930
ALTIN
2.443,10
BIST
9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Kedi Maması 15 Kg Fiyatları

Kedi Maması 15 Kg Fiyatları
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Kedi Maması 15 Kg Fiyatları

Kediler ev, ofis gibi alanlarda beslediğimiz sevimli canlılar arasında yer alır. Yaşam alanlarımıza dahil ettiğimiz bu canlıların bakımı ve beslenmesinden sorumlu oluruz. Beslenme şekilleri kedilerin sağlıklı gelişebilmeleri için oldukça önemlidir. Doğu beslenebildikleri zaman hem yaşam süreleri uzar hem de daha kaliteli bir yaşam sürerler. Kedi maması çeşitli ambalaj tipleri ile satılmaktadır. Yavru ve yetişkin kediler için farklı mama türleri bulunmakla beraber bu mamalar farklı ambalaj paketleri ile satılır. 300-400 gram kedi mamaları olduğu toptan mama almak isteyen kişiler için kedi maması 15 kg olarak da satılır. Kedi maması fiyatları çeşitli markalara göre değişiklik göstermekle beraber hemen hemen her bütçeye uygunluk gösterir.

 

Kedi Maması 15 Kg Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com’da Karşılaştır

Kedi mamaları farklı kalite ve özellikleri ile zengin ürün yelpazesi sunar. Kedi mamaları tavuklu,balıklı,somonlu ya da ciğerli gibi karışımlardan meydana getirilerek üretilir. Kedi mamalarının fiyatları markaya, mamanın içeriğine ve de ambalaj tipine göre farklı fiyatlar ile satılır. Kedi maması satın almak isteyen kişiler araştırma yaptıklarından önlerine birçok farklı marka ve kedi maması çıkar. Kedi maması 15 kg fiyatları ise toptan alım olduğu için kişilerin bütçelerine daha uygun  gelir. Kedi maması fiyatlarını karşılaştırmak ve kaliteli bir ürün almak için cimri.com çeşitli satıcıları kulanıcıları karşısına çıkartır. En uygun fiyatlı ürünü bulmamıza olanak sağlayan cimri.com ile kedi mamasını da en uygun fiyatta ve kalitede bulmuş oluruz.

 

Kedi Maması 15 Kg Nereden Satın Alınır?

Kedilerin sağlıklı büyüyebilmeleri ve yaşam sürelerini daha da uzatabilmek adına doğru mamaların tercih edilmesi gerekir. Kediler için en güvenilir markayı ve satıcıyı bulmak bu noktada önem taşır. İnternet üzerinden arama yaptığımız zaman Kedi maması 15 kg için karşımıza pek çok satıcı ve mama çıkar. Bunlar arasından doğru ürünü ve satıcı bulmak bu kadar seçenek arasında oldukça zordur. Cimri.com ise bu noktada devreye girerek gelişmiş algoritması sayesinde farklı satıcıları karşına çıkartarak senin için en uygun fiyatlı ürünü bulur. Cimri.com üzerinden dilersen satıcıarı inceleyebilir ve böylelikle sevimli canlılar için en iyi mama tercihinde bulunabilirsin. Sen de cimri.com’un avantajlarından yararlanmak istiyorsan tek yapman gereken bu platforma girmektir.

Bodrum Ev Emlak