DOLAR
32,5370
EURO
34,9593
ALTIN
2.456,46
BIST
9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Kesilen ağaç dalı ölümüne neden oldu

Kesilen ağaç dalı ölümüne neden oldu
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde ki bir sitede meydana gelen olayda bahçıvanın kestiği ağaç dalının balkon korkuluğu yapan ustanın başına çarpması sonucu, usta 5 metre yüksekten düşerek yaşamını yitirdi. Olayın detaylarını ustanın yeğeni ANTERHABER’e anlattı.

https://anterhaber.com/kesilen-agac-dali-insaat-ustasinin-basina-duserek-olumune-neden-oldu-olayin-detaylari-ortaya-cikti/14693/

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde bir sitede meydana gelen olayda B.L. isimli bahçıvanın bir binaya yakın yerdeki ağacın dallarını keserken ağaç kesme makinesi motorunun bozulması üzerine tamir için aşağıya indi.

AĞAÇ DALI KIRILIP USTANIN BAŞINA DÜŞTÜ

Aynı anda ağacayakın binanı ikinci katında demir korkuluk yapmak için çalışan  53 yaşındaki inşaat ustası Mehmet Aydınoğlu ise bahçıvanın kestiği dallardan birinin koparak başına çarpması sonucu yaklaşık 5 metre yüksekten yere düştü. Ağır yaralanan Aydınoğlu için arkadaşları sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri Aydınoğlu’nun yaşamını yitirdiği belirledi.

Olayın ardından Aydınoğlu’nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken jandarma bahçıvan B.L. yi göz altına aldı. B.L. çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol ile serbest bırakıldı.

BU KAZA DEĞİL CİNAYET

Aydınoğlu’nun yeğeni Berk Gülşafak ANTERHABER’e yaptığı açıklamada “Dayım Mehmet Aydınoğlu sitedeki bir evde balkon demiri çalışması yapıldığı sırada dalı kesmeye başlayan bahçıvan, ağaç motorunun bozulması üzerine motoru tamir etmek için aşağı inmiş.  O sırada bir kısmı kesilen dal bulunduğu yerden koparak bir platform üzerinde balkon demiri çalışması yapan dayımın kafasına düşerek oradan yere düşmesine neden olmuş. Bu olaya neden olan kişinin serbest bırakıldığını duyduk şok olduk, zaten üzüntümü, acımız büyük. Dayımı yarın Ankara’da toprağa verdikten sonra bu işin peşini bırakmayacağız, her türlü tazminat davasını açacağız, burada ihmal ve kusur var, resmen cinayet ” diye konuştu.