DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Kılıçdaroğlu: Belediyelerimizi kıskanıyorlar

Kılıçdaroğlu: Belediyelerimizi kıskanıyorlar
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da gençlere seslenerek, “Otoriter yönetimi demokratik yollara değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine başarıyı altın harflerle yazacaksınız. 6 milyon 300 bin genç Türkiye’de Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdım diyeceksiniz” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.

Törende Çukurova Belediyesi’nin sinevizyon gösterimi yapıldı. Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülcan Akyüz, otizmli bir çocuğu olduğunu söyleyerek, özel gereksinimli çocukların aileleri için yapılan mola evinin kendilerine nefes aldıracağını “Evlatlarımızın emin ellerde olduğunu bilerek bizler de günlük ihtiyaçlarımızı gidereceğiz” diye açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ona Türkiye’nin ihtiyacı var. Türkiye’nin umudu Kemal Kılıçdaroğlu’na Çukurova adına bizi kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldikten yedi ay sonra toplu açılış yapamaya başladık. Ondan sonra her yıl gelenek haline getirdik. Sizlere ne söz verdikse hepsini yapmaya çalıştık” dedi. Çetin, 2024’te onuncu toplu açılışı yapmayı planladıklarını ekledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Görüyorsunuz ki Türkiye’nin her karışındaki belediyelerimiz hizmetler sunuyor. Sadece bunları yapmıyor vatandaşımızın her zor durumunda yanında bulunuyor. Sadece asfalt yapan, bina diken belediye başkanı olmaktan çok vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına da ciddi biçimde eğiliyorlar” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek, “Önce gençlere sesleneyim. Sevgili gençler önümüzdeki seçimin kaderini sizler belirleyeceksiniz. Otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine başarıyı altın harflerle yazacaksınız. 6 milyon 300 bin genç Türkiye’de Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdım diyeceksiniz. Sizlere inancım tamdır. Gençler Türkiye’nin kaderini değiştirdikten sonra bu ülkede huzuru, kardeşliği, dostluğu sağlayacağız” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin çalıştığını kaydederek, “Çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Kıskanıyorlar. Şanlıurfa’ya gittim elektrik sorunu var. Onlara şu teklifte bulundum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Şanlıurfa’nın belediye başkanlığını CHP’ye verirseniz, güneş tarlalarını kuracağım, elektriği bedava vereceğim dedim… Biz yapacağımız her şeyin sözünü veririz. Belediyelerimiz tıkır tıkır çalışıyor, her kuruşun hesabını size veriyor. Belediye başkanlarımıza ve bize güvenin önümüzdeki süreçte çok güzel şeyler yapacağız” dedi. (ANKA)

velux