DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kontraplak Üretimi

Kontraplak Üretimi
04.01.2021
1.300
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Ağaçların özel işlemlere tabi tutularak liflerine çapraz olacak şekilde doğranması ve farklı uygulamalar ile yüksek sıcaklık ve yüksek basınca maruz bırakılması ile levhalar haline getirilen malzemeye kontraplak denilmektedir. Sert ve dayanıklı yapısı sayesinde birçok alanda kullanılmakta olan kontraplaklar uygulanan işlemler nedeniyle doğal şartlara da son derece dayanıklılık göstermektedir. Yüksek sıcaklık uygulanması nedeniyle fırınlanma işlemi de görmüş olmakta olan kontraplaklarda çekme ya da şişme gibi bir durum olmaz. Bunun için cimi ile ya da vida ile kolayca tutturulabilir.

Kontraplak Malzemeler

Farklı ağaçlardan üretilmiş film kaplı ve filmsiz kontraplak çeşitleri ile firmamız sektörde hizmet vermektedir. Üst düzey işlemler yapılarak film kaplanması sonucu inşaatlardan beton atımında kullanılabilmek üzere Plywood adı verilen malzeme üretilmektedir. Bunun yanı sıra günlük yaşantımızda kullandığımız ofis eşyaları mobilya eşyaları duvar bölmeleri ve benzeri birçok işlemde de kendine yer bulan yüksek dayanım sayesinde kalıp malzemesi olarak kullanılırken tonlarca betonu taşımaktadır. Özel işlemler uygulanarak dekoratif malzemelere dönüşebilen bu malzemeler palet yapımında da oldukça yaygın kullanılmaktadır. İhtiyacınıza uygun Kontraplakları imal ettirmek ya da satın almak için https://salkimorman.com.tr/kontraplak.htm adresine giriş yaparak firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Aktur tatil sitesi