DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?
A+
A-
velux

Şişli lazer epilasyon oldukça güvenli ve uygulaması başarılı olan bir tedavi yöntemidir. Kadın ya da erkek fark etmeden herkese güvenle uygulanabilir. Herkesin ortak problemi olan kılların yok edilmesinde etkili bir yöntem olan lazer epilasyon lazer ışınlarının yaydığı ısı etkisiyle kıl köklerinin fonksiyonlarını durdurup tekrar çıkmasını engeller. Kağıthane lazer epilasyon uygulamaları pratik olduğu kadar doğru yöntem seçildiği takdirde oldukça başarılı ve kalıcı etkileri olan bir yöntemdir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon kıl ve tüy problemlerine kalıcı çözümler üretmiş olan bir tedavi yöntemidir. Amaç olarak Okmeydanı lazer epilasyon kılların işleme fonksiyonlarını bozarak tekrar oluşmasını engellemeyi benimsemiştir ve bu alanda oldukça başarılı olan bir yöntemdir. Yüksek ısı enerjisi sayesinde kıl köklerinde tahribata neden olur ve kök hücrelerini hasara uğratır. Kıl köklerinde yerleşmiş olan melanin maddesinin zararı kıl köklerinin aldığı zarar tekrar oluşumu engellemektedir. Bu nedenle çağımızın ortak sorunu olan kıllar şişli lazer epilasyon sayesinde kalıcı bir şekilde yok edilmiş olur.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Kağıthane lazer epilasyon öncesi en az 15 gün kıl olan bölgede herhangi bir işlem yapılması önerilmez. Mutlaka kıl köklerinin daha net görülmesi için bu işlem gerekliyken seanstan 3 gün önce bölgenin tıraş edilmesi etkiyi arttırmaktadır. Lazer tedavisi olacak olan bölge mutlaka ıslak mendillerle temizlenmelidir ve tüm kimyasallardan arındırılmalıdır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Her alanda güvenle kullanılan lazer epilasyon tedavisi başarılı ve kalıcı etkileri olan bir tedavi yöntemidir. Kıllar üzerinde başarılı etkiler meydana gelmesinin başlıca nedeni doğru yöntem ve doğru cihazın kullanılmasıdır. Kullanım alanları oldukça geniş olan Okmeydanı lazer epilasyon günümüze gelene kadar birçok tedavide başarılı olmuş ve günümüzde geliştirilerek ortak sorun olan kılların yok edilmesinde kullanılmaya devam edilmektedir. Cilt rengi açık olan kişilerde başarı oranı bir hayli yüksektir. Şişli lazer epilasyon uygulamalarında ciltteki kıllar koyu renkli bir köke sahipse uygulama oldukça başarılı sonuçlar verir. Kadınların ve erkeklerin günümüzde çoğunlukla tercih ettiği yöntemler arasında olan lazer epilasyon uygulamaları özellikle kadınlarda hormonal bir bozukluk yoksa etkili çözümler sunmaktadır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon tedavi yöntemi bazı durumlarda maliyetli olmakla birlikte oldukça sağlıklı bir tercihtir. Kağıthane lazer epilasyon uygulamalarının fiyatlarını merkezler belirliyor olsa da bazı nedenlerden dolayı fiyatlar değişebilir. Öncelikle fiyatlar üzerinde uygulama yapılacak olan merkezin nerede olduğu ve lazer epilasyonu yapacak kişinin uzmanlığı etkilidir. Bu merkezlerde fiyatlar diğer merkezlere oranla biraz daha yüksektir. Bir diğer etkileyen faktör uygulama yapılacak olan kişidir. Kişinin tedavi edilmesi gereken bölgenin genişliği, hangi cihazın kullanılması gerektiği, seansların kaç tane olmasın gerektiği gibi faktörler fiyatlarda değişiklik yaratarak maliyeti arttıracak ya da azaltacaktır. Bu gibi durumlarda mağduriyet yaşamamak adına mutlaka ön görüşme yapılmalıdır.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Okmeydanı lazer epilasyon tedavilerinde 3 tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Birincisi diode lazer epilasyon koyu renkli tenlerde bile oldukça etkili olmakta ve diğer yöntemlere göre daha derinlere etki etmektedir. Diğer bir çeşit olan aleksandrite Şişli lazer epilasyon etkili ve pratik bir lazer yöntemidir. Buz etkisi sayesinde acı ve ağrı hissedilmeden yapıldığı için sıklıkla tercih edilir.  Açık cilt tiplerinde uygulanan bu yöntemde ince tüylerde yan etki ihtimalini arttırdığı için uygulanması önerilmez. Son çeşit olan ND YAG koyu cilt tiplerine özel olarak üretilmiş bir yöntemdir. Fakat derinlere inerek ağrı oluştuğu için pek tercih edilmez.