DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Lokmacı

Lokmacı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Lokma dökme işlemleri bilindiği kadar kolay bir işlem olmamaktadır. Yani elinizin lezzetini tutturabilmeniz, birden fazla kişiye hizmet etmeniz derken bir de onların servisini düşünecek olursak oldukça zaman alabilir. Fakat bunlarında kolay yöntemleri oluşturularak özellikle de toplu davetler için çözüm noktaları oluşturulabilir. Geçmişi çok ama çok eski yıllara dayanarak günümüze kadar gelebilmeyi başarmış olan geleneksel tatlımız lokma, özellikle de Osmanlı döneminde güzel işlerin peşinden yapılan bir hayır işi olarak uygulanmaktadır. Aynı zamanda üzüntü veren durumlarda da dağıtılması gelenek haline gelerek şimdi ki yaşantımızda tüm mevlitlerde görebilmek mümkündür. Şimdi sizlerin de bu konuda taleplerinize istediğiniz şekilde karşılık verecek ve sizlerin memnuniyetini sağlayacak olan Lokmacı için bizleri takip edebilirsiniz. Tüm İstanbul geneline itinalı bir şekilde hazırlık yapılarak tüm malzemeler dâhil olmak kaydı ile her şey dâhil özel fiyatlar verilebilir. Talep ettiğiniz kişi sayısını belirterek isteklerinizi hayra çevirebilirsiniz.

Ham maddesini un, su ve mayadan alarak devamında ise tatlandırmak için ilk olarak kızgın yağda kızartılması, sonrasında ise şerbete batırılması ile son bulan çalışmalar sonrasında ortaya çok güzel tatlar çıkabilmektedir. Yani evde annelerimizden bildiğimiz, gördüğümüz ve yediğimiz bu eşsiz lezzetin şimdilerde çok daha usta ellere emanet edildiğini sizlerle paylaşabiliriz. Günümüzde büyük bir ticari zincir oluşturularak hem sıcak havalarda hem de soğuk havalarda sıcak ve taze bir şekilde anında tüketebileceğimiz fikirler üretilmektedir. Yani dışarıda adım başı karşılaşacağımız lokma arabalarının yanı sıra, bir de alışveriş merkezleri veya işlek caddelerde yer alan lokma dükkânlarıyla lokma ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. Şöyle ifade edecek olursak vereceğiniz toplu yemek ziyafetlerinizde Hayır Lokması ile iletişim halinde olmanız durumunda özel olarak el değmeden hazırlanan lokmaların profesyonel çalışan ekipleri ile kapınıza kadar getirmekte ve servis etmektedir diyebiliriz.

Siparişler daha çok kişi sayılarına göre hazırlandığı için toplu alımlarla tekli alımlar arasında her zaman için fiyat farkı olmaktadır. Yani dışarıdan aldığımız küçük tabaklar eşliğinde olan lokmaların fiyatları porsiyon bazında olurken, kiloluk olarak aldığımız lokmaların fiyatları ise daha uygun olacaktır. Bundan dolayı bunun daha da üstünde olan düğün, nişan, sünnet, mevlit veya çok daha farklı bir hayır işiniz için alacağınız lokmalarda da birim fiyatları çok daha uygun rakamlara gelebilir. Ayrıca bu rakamlar içerisinde ikramın yapılacağı tabak ve çatal malzemeleri de tatbikîde içerisinde yer almaktadır. Lokmacı olarak Lokma Döktürme işlemi için özel bir hizmet almak ve bu hizmetten iyi bir şekilde yararlanmak isterseniz doğru adreste olduğunuzu söyleyerek isabetli bir karar verdiğinizi belirtebiliriz. Sizler nerede olursanız olun mesafe fark etmeksizin İstanbul’un dört bir tarafından sipariş verebilirsiniz. Böylece hem sizler rahat etmiş olacak hem de misafirleriniz eşsiz bir lezzetle tanışmış olacaktır.

polat-galle