DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Metal Paletli IBC Tank

Metal Paletli IBC Tank
A+
A-
polat-galle

Sıvı ve katı maddelerin taşınması esnasında uygun ürünlerden destek almak oldukça önemlidir. Özellikle depolama açısından metal paletli tanklar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Metal paletli IBC tank sistemleri yüksek alan tasarrufu sağlaması nedeni ile tercih edilebilirliğini bir kat daha artırmaktadır.

Metal IBC tanklar sayesinde belli bir alana daha fazla ürün doldurmak ve saklamak kolay bir hal alır. Taşıma ve boşaltma söz konusu olduğunda metal paletli IBC tanklar birçok kolaylığı beraberinde getirmektedir.

Son yıllarda kullanımı oldukça artan ve alanında oldukça popülerleşen IBC tanklar yüksek alan hacmi sebebiyle çeşitli sıvı ya da katı malzemelerin depolanmasında sıklıkla tercih edilmektedir. Metal paletli IBC tanklar çoğunlukla ticari alanlarda geniş bir yer kaplar.

Metal paletli IBC tanklar kullanım esnasında sağladığı kolaylığın yanı sıra yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Kullanım süresi açısından uzun ömürlü bir deneyim sunan metal paletli IBC tanklar özellikle ticari faaliyetlerde geniş bir yer kaplar. Metal paletli IBC tanklarla kullanımınız bittiğinde çevre kirliliğe neden olmadan geri dönüşüm yapmanız mümkündür.

Metal paletli tank sisteminin yanı sıra farklı kullanımlar içi tasarlanmış seçenekler mevcuttur. Plastik paletli IBC tank sistemi de bunlardan biridir. Her iki sistemin de temek amacı katı ve sıvı tüm maddelerin güvenli bir şekilde saklanması ve taşınmasıdır. Kullanım alanına bağlı olarak tercih edebileceğiniz IBC tank seçeneği değişiklik gösterebilir.

Metal Paletli IBC Tank Özellikleri

Metal paletli IBC tanklar genel olarak dayanıklı bir malzeme desteği ile karşınıza çıkar. Özellikle kimyasal maddelere karşı metal paletli IBC tanklar yüksek dayanaklığa sahiptir.

Metal paletli IBC tanklar sayesinde kimyasal maddeler başta olmak üzere pek çok zorlu malzemeyi muhafaza edebilir ve taşıyabilirsiniz.

Genel olarak tüm metal paletli IBC tank seçenekleri uzun ömürlü kullanım esasına göre tasarlanır. Tüm metal paletli IBC tank ürünlerinde kolay boşaltma ve taşıma desteği için gereken her şey standart olarak sunulur.

Eşyaların boşaltımı ve taşınması konusunda pratik bir kullanım sunan metal paletli IBC tank sistemleri ile zamandan tasarruf ederek işlem yapabilirsiniz.

Saydaş Plastik beklentilere hitap eden metal paletli IBC Tank modelleri ile geniş bir ürün aralığına sahiptir. Merak ettiğiniz tüm paletli IBC tank sistemleri için https://saydasplastik.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aktur tatil sitesi