DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

MHP Genel Başkanlığı iddialarına Erdoğan yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ikinci turda kendisini destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan’a teşekkür etti. TRT ortak yayınında gündemi değerlendiren Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:”PAZARLIK OLMADI”Sinan Bey’le buradaki ofisimizde bir …

MHP Genel Başkanlığı iddialarına Erdoğan yanıt verdi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ikinci turda kendisini destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan’a teşekkür etti. TRT ortak yayınında gündemi değerlendiren Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“PAZARLIK OLMADI”

Sinan Bey’le buradaki ofisimizde bir görüşme yapmıştık. Bugün de bizi ve Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini beyan etti. Kendisine şahsım ve bütün yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sinan Bey ile aramızda bir pazarlık kesinlikle olmadı. Bir Afet Bakanlığı kurulması gündeme gelebilir. Mültecilerin kısa zamanda güvenli geri dönüşü için çalışıyoruz. Suriye’nin kuzeyinden askeri çekmek güvenlik zafiyeti oluşturur. Biz başından beri insani yaklaştık, ülkemize yakışanı yapacağız.

“MUTABIK KALIYORUZ”

Mutabık kaldığımız konulardan en önemlisi de Anayasa’nın değişmezleri. Bunlar bizim kırmızı çizgimiz dolayısıyla bunlarda da mutabık kalıyoruz.

“OĞAN’IN LİNÇ EDİLECEĞİNİ TAHMİN EDİYORDUK”

Muhalefetin Sinan Oğan Bey’i linç edeceğini tahmin ediyorduk. Sinan Bey’e yönelik lince milletimiz 28 Mayıs’ta cevabını verecek. Muhalefetin kırk yıllık tutumu değişmez. Birinci tur öncesi vadettiklerini unuttular mı? Benim milletim bu söylemleri yutmaz, 2. turda da gereğini yapacak. Milliyetçilerin adresi Cumhur İttifakı’dır, milletim de farkında.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: ,