DOLAR
32,5706
EURO
34,7860
ALTIN
2.444,62
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Modül LED Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Modül LED Nedir? Nerelerde Kullanılır?
A+
A-
polat-galle

Elektriğin geniş yer kapladığı günümüzde her ortam ve kullanıcının tercihleri farklı olabilir. Özellikle aydınlatma söz konusu olduğunda her ortam için farklı aydınlık ve renge sahip ürünlerden destek alınır. Daha sakin ve düşük enerjili ışık desteği arayan kullanıcılar çoğunlukla tercihini LED seçeneklerden yana kullanır.

Genel olarak, LED aydınlatmalar birçok çeşit ve tasarım seçeneği ile karşınıza çıkar. LED teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ürün tasarımları ve özellikler değişiklik göstermeye devam eder. Yüksek ışık gücüne sahip olan modül LED seçeneği daha aydınlık ortam tercih edenler için ideal özellikleri sunar.

Modül LED pratik kullanımı ve şık yapısı ile pek çok alanda geniş bir yer kaplar. 3-4 volt gerilim ile çalışan modül LED seçenekleri 3 adet LED çipinden meydana gelir. Genel olarak, bu aydınlatma piyasada geniş bir yer kapladığı için farklı sayılar halinde satışa sunulabilir. Çoğunlukla piyasada 20li modül LED çeşitlerine yer verilir.

Günümüzde enerji verimliliği ve tasarrufuna duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu noktada enerji tasarrufunu önemseyen pek çok kullanıcı tercihini LED aydınlatmalardan yana yapmaktadır. Oldukça kullanışlı ve tasarruflu bir seçenek olan modül LED’ler birden farklı alanda kullanıma uyum sağlar.

Modül LED’ler en çok tavan aydınlatmalarında kullanılır. Buna bağlı olarak, gergi tavan uygulamaları, tabela aydınlatması, araç içi aydınlatma, dış mekân ve vitrin aydınlatması ve daha pek çok dekoratif ortamda sıklıkla kullanılabilir. Ev ortamında daha az enerji ile aydınlık bir ortama kavuşmak isteyenler tercihini modül LED seçeneğinden yana kullanır.

Modül LED Avantajlı Mıdır?

Aydınlatma her alan için farklı derecede önem arz eden alanların başında yer alır. Düşük ve stabil bir enerji tüketimi sunduğu için kullanıcıların aradığı ideal aydınlatma desteği modül LED’lerde yer alır. Homojen bir ışık dağılımı sunan bu LED çeşidi sayesinde ortamdaki her yeri kolayca aydınlatabilir ve gözlerinizi rahatsız etmeden kullanım sağlayabilirsiniz.

Uzun bir aydınlatma desteği her kullanıcının aradığı ancak bulamadığı alanlardan biridir. Modül LED’ler sayesinde çok daha uzun ömürlü bir aydınlatmaya sahip olabilirsiniz. Termal yapışkan bant ile monte edilen modül LED’ler pratik bir şekilde kullanıma uygundur.

https://www.reklammalzemesi.com/

 

velux