DOLAR
32,2224
EURO
34,7300
ALTIN
2.382,18
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
24°C
Muğla
24°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Doluluk Oranı Yüzde 99!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bu yıl tercih döneminde yüzde 99 doluluğa ulaşıldı. Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, yüz yüze eğitime 2 Ekim’den itibaren başlanacağını, deprem nedeniyle yaşanan aksamaların ardından eğitime devam edeceklerini ve üniversitenin uluslararası arenada daha aktif olma hedefleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını duyurdu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Doluluk Oranı Yüzde 99!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Doluluk Oranı Yüzde 99!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, üniversitenin bu yıl tercih döneminde yüzde 99 doluluğa ulaştığını duyurdu.

Üniversitede Yüz Yüze Eğitim Kararı

Prof. Dr. Turhan Kaçar, üniversitenin Akyaka Uygulama Oteli’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 2 Ekim’den itibaren yüz yüze eğitimin başlayacağını belirten Kaçar, Muğla’da yurt konusunda herhangi bir sıkıntının olmadığını, kız öğrencilerin tamamının yurtlara yerleştirildiğini ifade etti.

Deprem Bölgesine Üniversitenin Katkıları

Kaçar, geçtiğimiz dönemlerde meydana gelen deprem nedeniyle yüz yüze eğitimde aksamalar yaşandığını, bu süreçte üniversite olarak deprem bölgesine destekte bulunduklarını belirtti. Ayrıca arama kurtarma ekibi kurarak, diğer üniversitelerle iş birliği içinde olduklarını söyledi.

Üniversitenin Gelecek Hedefleri

Rektör Kaçar, üniversitenin sıralamada daha iyi bir konuma gelmesi amacıyla atama ve yükseltme yönergesi hazırladıklarını açıkladı. Akademik kadronun seviyesini yükselterek, kaliteli bir eğitim hedeflediklerini ifade etti. Üniversitenin uluslararası arenada tanınırlığını artırmak adına yaz okulu modeliyle çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bunu gelecek yıl daha da genişleteceklerini belirtti.

Aktur tatil sitesi