DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Muğla’da Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlar, Filistin’e Destek Gösterisi Düzenledi

Muğla’da çeşitli sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, Filistin’e destek amacıyla gösteri düzenledi. Gösteri Memur-Sen Muğla Şubesi öncülüğünde düzenlenirken, İsrail’in Filistin’e yönelik eylemleri lanetlendi ve Türkiye’nin Filistin’e olan desteği övüldü.

Muğla’da Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlar, Filistin’e Destek Gösterisi Düzenledi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla’da Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlar, Filistin’e Destek Gösterisi Düzenledi

Muğla’da Memur-Sen Muğla Şubesi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu (STK) mensupları ve vatandaşlar, Filistin’e destek gösterisi düzenledi. Gösteride, Türk ve Filistin bayrakları açıldı, “Filistin’e destek siyonizme lanet”, “Kudüs’e selam direnişe devam” gibi sloganlar atıldı.

Memur-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek, basın açıklamasında İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırımı lanetlediklerini ve Filistin halkının yanında olduklarını belirtti. Çiçek, İsrail’i “emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütü” olarak nitelendirdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Filistinli öğrencisi Yusuf Barakat ise Türkiye’nin Filistin’e verdiği destek için teşekkür etti. Barakat, Filistin’de 191 üniversite, 309 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisinin hayatını kaybettiğini belirterek, tüm dünyaya “savaş suçlarını durdurun” çağrısı yaptı.

Aktur tatil sitesi