DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Müzede Sahne’de önemli yapımlar

Sakıp Sabancı Müzesi’nin Sabancı Vakfı desteğiyle düzenlediği Müzede Sahne etkinliği, 17-20 Ağustos tarihleri arasında yedinci kez yapılacak.

Müzede Sahne’de önemli yapımlar
A+
A-
velux

Müzede Sahne’de önemli yapımlar

Sanat yönetmenliğini Ayşe Draz’ın üstlendiği Müzede Sahne, sezonun başarılı oyunları ve oyuncularını buluşturan, çoğulluğu kutlayan, zengin ve çok sesli bir programla izleyicisinin karşısına çıkacak.

Usta oyuncu Genco Erkal’ın başrolde olduğu, Dostlar Tiyatrosu tarafından sahneye konan “İmparator”, genç ve başarılı oyuncu Bora Akkaş’ın başrolünu¨ üstlendiği Talimhane Tiyatrosu yapımı “Harika Şeyler Listesi”, 2022 Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu seçilen Pınar Güntürkün’ün başrolünde olduğu Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun “Herkes Kocama Benziyor” ve Hakan Emre Ünal’ın başrolüyle Tiyatro Hemhal’in çok ses getiren oyunu “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali” oyunları Fıstıklı Teras’ta sahnelenecek.

YAN ETKİNLİKLER…

Müzede Sahne’nin programına izleyicileri katılımcı kılan ses atölyesi, çocuk oyunları, masal dinletisi ve dans performansları eşlik edecek. Çocukların sanat ve kültür haklarından yola çıkan bir sosyal girişim olan Atta’nın sahneleyeceği “Bully Bully” ve “Çık Dışarı” oyunları, programda yer alan bebek ve çocuk oyunları olacak. Tiyatro BeReZe’nin tek bir durumun içinde saklı sonsuz olasılığa ve mizaha işaret eden çağdaş oyunlardan uyarladıkları “Olsa Olmalı Olabilir” başlıklı oyunu, Yapı Kredi Kültür Sanat’ın “İstanbul’un Ulysses’i” projesi kapsamında üretilen ve akademisyen Melih Kıraç’ın yönettiği günbatımı melodrama adlı dans performansının mekânsal uyarlaması, hikâye anlatıcısı, eğitmen ve yazar Nazlı Çevik Azazi’nin Agnes Denes’in Yaşayan Piramit’i üzerine kurguladığı, Faysal Macit ve Serdar Avcıoğlu’nun müzikleriyle eşlik edeceği “Yaşayan Anlatılar” dinletisi de programda yer alacak. Ses tasarımcısı ve araştırmacı Dr. Oğuz Öner’in Atlı Köşk’ün mekâna özgu¨ bir ses deneyimi olarak kurguladığı Atlı Köşk’ün Ses Deneyimi atölyesinde ise ses meditasyonu, ses yürüyüşü ve ses haritalama egzersizleri uygulanacak.

“Hep Yan Yana” sloganıyla izleyiciyle buluşacak Müzede Sahne için biletler, Mobilet üzerinden temin edilebiliyor.

polat-galle
ETİKETLER: , , ,