DOLAR
32,5748
EURO
35,0148
ALTIN
2.432,32
BIST
9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Nuxe Ürün Çeşitleri

Nuxe Ürün Çeşitleri
26.10.2020
881
A+
A-
velux

Kozmetik sektörü dünyanın en büyük sektörleri arasında geliyor. Çok sayıda irili ufaklı firma bulunuyor. İş de o markalardan bir tanesi de Fransız menşeili olan ve bugün dünyanın en önemli kozmetik markalarından bir tanesi olan Nuxe markasıdır. Markanın ürünleri klinik deneylerden geçtikten sonra piyasaya sunulur ve tüm ürünleri doğal bileşenler içeren dermokozmetik ürünlerdir.

Nuxe Markası Ürün Kalitesi

Nuxe markasının ürün gamında anti aging ürünler, Çok özel parfümler, makyaj malzemeleri, cilt bakım ve temizleme ürünleri, vücut için özel üretilen ürünler maske ve peelingler, güneş ürünleri ilk söylenebilecek olanlardır.

Nuxe Ürünleri Kimler İçindir?

Nuxe markasının ürünleri üstte yer alan ürün gamından da anlaşılacağı üzere seçkin bir kitleye hitap eder. Kendi cildine ve bakımına önem veren üst segment grubunda olan herkes içindir.

Siz de bu çok özel markanın ürünlerine sahip olmak isterseniz çok özel şartlar dâhilinde https://www.kozmela.com/nuxe internet sitesinden alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey siteye girmeniz üye değilseniz üye olmanız  ve istediğiniz gereksinim duyduğunuz markanın ürünlerini sepetine atarak sipariş vermeniz.

 

Aktur tatil sitesi