DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C

“Önder Batmaz “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak küçük bir saray yaptı”

“Önder Batmaz “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak küçük bir saray yaptı”
A+
A-
velux

Yapılan basın açıklaması içeriğinde 3 soru barındırıyor. Başkan Gökmen, basın açıklamasındaki sorulara muhatap olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan, CHP’li Başkan Yardımcısı Önder Batmaz ve müteahhit İbrahim Akbaş’la ilgili açıklamalar beklediğini ifade etti.

Gökme’in “Sayın Başkan, Bodrum Belediye Başkanlığına seçildiğiniz günden beri “Hiç Kimseye Ayrıcalık Yapmayacağınızı” ve “Kaçak Yapılaşmayla Mücadele Edeceğinizi” her vesile ile kamuoyuna beyan ettiniz ve ediyorsunuz.” cümlesiyle başlayan yazılı basın açıklaması şu şeklide oluştu;

Bu sözleriniz özde mi yoksa sözde mi kalıyor, eşitlik ilkesi ihlal ediliyor mu bizde takip ediyor ve Bodrumlu Hemşerilerimiz adına aşağıdaki soruların cevabını sizden beliyoruz.

SORU 1.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre 18.08.2020 tarihinde yanınızda İlçe Başkanınız, Belediye Başkan Yardımcılarınız ve parti yöneticileri olduğu bir mekan da içki içip eğlendiniz. Yediğiniz içtiğinize bir şey demiyoruz afiyet bal şeker olsun. Eğlendiğiniz mekanın “İçkili yer açma ruhsatı var mı?” Ruhsatı olmayan bu mekana kimin davetlisi olarak gittiniz?

SORU 2.

Kısa bir süre önce Turgutreis mahallemiz toz- toprak içinde iken evinin ve eşinin işyerlerinin önünü “kaymak asfalt” yapmakla gündeme gelen Belediye Başkan Yardımcınız Önder Batmaz yeni icraatı, İslamhaneleri mevkiinde ki babasına ait marjinal tarım arazisinin yolunu Belediye imkanlarını ve yetkilerini kullanarak beton asfalt yaptırmak oldu. Bu icraatın fotoğraflarını kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz. Yarımadamızın hemen her yeri toz toprak içinde iken Turgutreisli Başkan Yardımcınızın mülkleri önüne uyguladığı özel muamele ayrıcalık değil mi?

SORU 3.

Ayrıca bu araziye bağ, bahçe evi olarak yapı ruhsatı alan Turgutreisli Başkan Yardımcınız Önder Batmaz buraya “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak küçük bir saray yaptığını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız “Yasal İşlem” Yapacak mısınız? Bu Saraya ait fotoğrafları da Bodrumluların takdirlerine sunuyoruz.

Ayrıca “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak inşa edilen bu yapının müteahhiti de Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi İbrahim Akbaş’dır.

“Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak yapılan bu inşaatın sahibi Turgutreisli Başkan Yardımcısı ile inşaatın taşeronu CHP’li meclis üyesi olan yol arkadaşlarınız, kamu görevlerini kötüye kullanmıyor mu?

Her vesile ile belirttiğimiz gibi kanunların tüm hemşerilerimize eşit uygulanmasını istemek bizim asli görevlerimiz arasındadır. Bu vesile ile her zaman haksızlığa ve eşitsizliğe uğrayan hemşerilerimizin yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.

Elbette her zaman olduğu gibi sizi yargılamıyor ancak, Bodrumlu hemşerilerimiz adına açıklama yapmanızı bekliyor ve takdiri Bodrumlu hemşerilerimize bırakıyoruz.

Aktur tatil sitesi