DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Örgü Örme Sanatına Yummak ile Başlayın

Kısa süre içerisinde Türkiye’nin en sevdiği mağaza olmayı başarmış olan yummak, birçok örgü ürünleri ve tasarımları ile sizleri çok mutlu edecek.

Örgü Örme Sanatına Yummak ile Başlayın
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Örgü örmeyi sevenler, örgü ile tanışmak isteyenler ve örgü işine gönül verenler, sizler için harika bir alışveriş mağazası önermek istedik. Birbirinden kaliteli ve şık ürünlerin, örgü malzemelerinin bulunduğu yummak çok seviliyor.

Kısa süre içerisinde Türkiye’nin en sevdiği mağaza olmayı başarmış olan yummak, birçok örgü ürünleri ve tasarımları ile sizleri çok mutlu edecek. İstediğiniz her türlü örgü ipi modelini kolaylıkla bulabilecek, örgü örmek istediğinizde hiç zaman kaybetmeden örgü örmeye başlayabileceksiniz. Bunun için elinize kahvenizi alın ve keyif dolu anlar yaşarken birde yummak mağazasında yolculuk yapın.

Yünlü ip modellerinden daha pek çok ip modeline kadar bir sürü ipe göz atabilirsiniz. Her biri sizler için güzel fikirler sunacak. Dilediğiniz zaman sevdiklerinize sıcak tutacak örgüler örebilir, onları manevi değeri yüksek örgü tasarımlarınız ile dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz.

Yünlü İp Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Yünlü ip seçerken birkaç püf nokta sizlere yardımcı olacaktır. Bu püf noktalara dikkat etmek ise doğru ve kaliteli yünleri almanız konusunda oldukça önemlidir. Öncelikle yünlü ip seçerken yapmak istediğiniz ürün için bu ipin uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Eğer bebeğiniz için bir şeyler örecekseniz onun cildini kaşındırıp tahriş etmeyecek ve %100 organik pamuk olan yünlü iplerden birini alabilirsiniz. Bunun yanı sıra doğal keten, kaşmir veya ipek gibi organik ürünlerden üretilen ipleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca alacağınız örgü ipinin modele uygun olması da önemlidir. Her mevsim için uygun olan iplere de göz atabilirsiniz.

Böylece yaz-kış demeden her mevsim de rahatlıkla kullanma olanağını elde edebilirsiniz. Son olarak da alacağınız yünün özellikler kısmından kullanmanız gereken örgü şişi veya tığ numaralarını öğrenebilir, örgü için gerekli doğru şiş veya tığları da alabilirsiniz.

Yummak ile Örgü ipi Marklarına Tanık Olun!

Yummak mağazasının sizler için sunduğu örgü malzemeleri ve ipleri yanında birde kalitesinden söz ettiren ürünleri ve markaları da sunduğunu biliyor muydunuz? Evet, aradığınız tüm örgü ipi markalarını yummak da bulabilirsiniz.

Özellikle de günümüzde yaygın olarak kullanılan örgü ip markalarından; alize ip, nako ip, gazzal ip, yummak ip ve buna benzer daha pek çok markayı yummak üzerinden tedarik edebilirsiniz. Her bir örgü ipi markası ile kullanışlı ve kaliteli pek çok örgü modelini örebilirsiniz. Üstelik kalitesine hayran kalacağınız bu marka ipler sayesinde uzun ömürlü ve kullanışlı örgüler örme şansını da elde edeceksiniz.

Kısacası ihtiyacınız olan örgü ipi markası her neyse yummak da kolaylıkla bulabilirsiniz. Hızlı kargo desteği ile en kısa sürede sizlere ulaşacak olan örgü malzemeleri ile hobi tasarımlarınıza başlayabilirsiniz. Yummak sizlerin de vazgeçilmez Online alışveriş mağazalarından biri olacak.

Gazzal İp ile Neler Yapılabilir?

Gazzal ip ile battaniye, kazak, bebeklere giysiler, şapkalar, bereler, eldivenler gibi daha çok fazla türde örgü örülebilir. Birden çok örgü seçeneği için gazzal ip seçeneklerini kullanabilir, tasarımlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

İster kendinize kışın içinizi ısıtacak battaniyeler örebilir isterseniz de sonbahar aylarında dahi giyebileceğiniz şık çoraplar örebilirsiniz. Kalitesinden ödün vermeyen bu ip ile bir sürü şey tasarlayabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize klasik veya abartılı hediyeler almak yerine el emeği ve manevi değeri yüksek olan giyseler örebilirsiniz.

Zira bu düşünceniz onları da çok mutlu edecektir. Anlamı büyük olan bu örgü çeşitleri ile onlara ağız dolusu mutluluklar yaşatabilirsiniz. Belki de bugüne kadar onlar için yapmış olacağınız en güzel şey onlara unutamayacakları bu örgü işlerinden birini hediye etmek olacak.

Yummak Mağazasında Fiyatlar Pahalı Mı?

Yummak mağazasını rengiyle ve renkli enerjik seçenekleriyle çok seveceksiniz. Çünkü sizler için gerekli olan hangi ürün varsa hepsi yummak da mevcuttur. Örgü ipleri, örgü ipi markaları, dikiş ipleri, hobi ürünleri, tekstil ürünleri, çanta aksesuarları ve daha pek çok ürün bu mağazada yer almaktadır.

Bunların yanı sıra herkesi memnun eden en büyük özellik ve avantaj da yine yummak da sizleri bekliyor. Bu avantajlar neler mi? elbette ki ekonomik fiyatlardır. Birbirinden kaliteli pek çok ürünü en uygun fiyatlarla alabilir, ucuz bir bütçe ile birçok tasarımın sahibi olabilirsiniz.

Üstelik dışarından yüksek maliyetle aldığınız ürünler yerine daha düşük maliyetli ürünler tasarlayabilirsiniz. Kıyafetinizden çantalarınıza kadar birçok ürün için örgü sanatıyla tanışabilirsiniz.

Yummak ile Renkli Bir Alışveriş…

Sizce örgü örme zamanı gelmedi mi? bizce de geldi. Sizlere çok seveceğiniz yummak mağazasından keyifle bahsettik. Bu mağazayı ziyaret ederek merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Gazzal ip, alize ip ve çok daha farklı örgü ipi markalarına tanık olabilirsiniz. O halde şimdi ekonomik ve kaliteli bir alışveriş yapmanızın tam zamanı! Yummak ile bir adım önde olacak, tarzınız ve tasarımlarınızla fark yaratacaksınız. Bütçe dostunuz olacak yummaktan yapacağınız her türlü alışveriş için keyifli alışverişler dileriz.