DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Pankarta Tepki

Pankarta Tepki
velux

Bodrum Devlet Hastanesi inşaatına asılan pankart üzerine, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan bir basın açıklaması yaparak tepkisini dile getirdi.

Bodrum CHP İlçe Örgütü’nün basın açıklaması şöyle ;

2019 Ocak ayında bitirilerek hizmete açılması öngörülen, ancak iki kez ihalesi yapılan ve bir türlü tamamlanamayan Bodrum Devlet hastanesi ham inşaatının üzerine 2. defa Bodrum AKP İlçe Başkanı tarafından Sayın Cumhurbaşkanı’na  Bodrum halkı adına teşekkür pankartı asılmıştır.

Yarım kalan Yalıkavak yolu için teşekkür edip, pankart asmayı düşünüyor musunuz?

Yine tamamlanmak üzere olan hapishane inşaatı için sayın Cumhurbaşkanına teşekkür edip, pankart asacak mısınız? Hızlı AKP yönetimi hapishaneyi bitirmek üzere, hastane en iyimser ihtimalle 2022’ye kaldı.

Bu durum maalesef AKP yönetimlerinin basiretsiz ve vizyonsuz olduklarının açık ikrarıdır. Öyle ki hiçbir parti BODRUM HALKI adına teşekkür etme hakkına ve haddine sahip değildir.

Hele ki henüz tamamlanmamış, yarım inşaat için niye teşekkür edildiği de anlaşılamamaktadır. Bodrum halkı bu durumun farkında olup, bir an önce bitirilmesini beklemektedir. Halkımız gerektiği zaman teşekkürlerini sunabilecek duyarlılığa ve nezakete sahiptir.

2 yıldır inşaatı durmuş, ihalesi ertelenmiş yarım bir inşaat için teşekkür etmek halkımızı küçük düşürmek, onu hiçe saymaktır.

Sayın Osman Gökmen göze girme uğruna hem  Sayın Cumhurbaşkanını zor duruma sokmuş hem de halkımızla alay eder gibi natamam bir projeye teşekkür ederek yine talihsiz bir olaya imza atmıştır.

Çoğulcu demokrasiye ve tüm dünya halklarının kardeşliğine inanan Bodrum halkı ne bir tek parti ile temsil edilebilir ne de bitirilmeyen projeye teşekkür eder.

Bodrum halkı yapılacak olan ilk seçimlerde bu dayatmacı teşekkürcülere sandıklarda gereken cevabı verecektir.

Haddini aşan bu pankart bir an önce kaldırılmalıdır.

Saygılarımla kamuoyuna sunarım.

Halil Karahan CHP Bodrum İlçe Başkanı