DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Pegasus’tan yurt dışı uçuşlar için bahar kampanyası

Pegasus’tan yurt dışı uçuşlar için bahar kampanyası
A+
A-

Pegasus, internet sitesi üzerinden yurt dışı uçuşlar için %50 bahar indirimi kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin detaylar…

Pegasus, “Yurt Dışına %50 İndirimli Uç!” kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, 7 Mart 2021 tarihine kadar biletlerini alanlar; 6 Eylül – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında yurt dışına vergiler hariç %50 indirimle uçacak.

İşte Pegasus’un “Yurt Dışına %50 İndirimli Uç!” kampanyasına ilişkin diğer detaylar:

Pegasus Mobil uygulamama özel, yurt dışını vergiler hariç %50 indirimli keşfet!

Hadi, biletini 7 Mart’a kadar Pegasus Mobil uygulamamdan al, 6 Eylül – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında yurt dışına vergiler hariç %50 indirimle uç.

Satış Tarihi: 4-7 Mart 2021 (Türkiye yerel saatine göre 4 Mart 2021 saat 00:00’dan itibaren 7 Mart 2021 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

Uçuş Tarihi: 6 Eylül – 27 Ekim 2021 (Kalkış saati Türkiye yerel saatine göre 6 Eylül 2021 saat 00:01’den itibaren 27 Ekim 2021 saat 23:59 tarihine kadar olan uçuşlarda geçerlidir.)

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Yurt Dışı Uçuşları (Kıbrıs uçuşları ve aşağıda belirtilen hatlar kampanya kapsamında değildir.)

Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %50 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Sadece Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki “Yurt Dışı %50 İndirim” butonuna tıklandığında, bilete söz konusu indirim yansıyacaktır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz kampanya süresi içinde Pegasus BolBol üyesi olarak kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz. Kampanyadan çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir.

İndirim kapsamında düzenlenecek olan dış hat biletleri Süper Eko paket ücret içeriğini kapsar. Dış hatlarda Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya sadece Pegasus’un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.

Bu kampanyadan satın aldığınız biletleri ceza ödemeden değiştirebilir, açığa alabilirsiniz.

Değişiklik yaptığınız durumda yalnızca iki bilet arasındaki ücret farkını ödeyerek (Eğer değişiklik yapılan uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücreti, ilk uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücretinden yüksek ise) biletinizi değiştirebilirsiniz.

Cezasız değişiklik ve açığa alma hakkı ile ilgili diğer tüm detaylar için flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/tum-ucuslarda-cezasiz-degisiklik-hakki sayfasını ziyaret ediniz

Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.

Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.

Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

KAMPANYA DAHİLİNDE OLMAYAN HATLAR

Roma-Napoli-Roma

Roma-Torino-Roma

Roma-Venedik-Roma

Roma-Bari-Roma

Roma-Katanya-Roma

Roma-Cenevre-Roma

İstanbul Sabiha Gökçen-Kahire-İstanbul Sabiha Gökçen

Antalya-Berlin-Antalya

Antalya-Amsterdam-Antalya

Antalya-Stockholm-Antalya

Antalya-Billund-Antalya

Antalya-Paris-Antalya

Antalya-Köln-Antalya

Antalya-Kopenhag-Antalya

Antalya-Duesseldorf-Antalya

Antalya-Goteborg-Antalya

Antalya-Cenevre-Antalya

Antalya-Hannover-Antalya

Antalya-Leipzig-Antalya

Antalya-Nürnberg-Antalya

Antalya-Stuttgart-Antalya

Antalya-Zürih-Antalya

Bodrum-Köln-Bodrum

Bodrum Ev Emlak