DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

Pırlanta ürünler kadınların olduğu kadar erkeklerin de tercihi

Pırlanta ürünler kadınların olduğu kadar erkeklerin de tercihi
30.10.2021
330
A+
A-

Yapılan araştırmalar kadınların olduğu kadar erkeklerin de pırlanta ürünleri satın almak ve tercih etmek noktasında gelişme kaybettiklerini ortaya koymuştur. Kravat iğnesi kalemler, kemer tokaları, kol düğmeleri erkeklerin pırlanta anlamında tercih ettikleri ürünler arasında yer alır. Öte yandan küpe gibi aksesuarları kullanan birçok birey bazen pırlanta küpe takmak suretiyle ışıklarını tamamlarlar. Türkiye’de ve dünyada pırlanta sektöründe lider konumda yer alan Pırlantam kurulduğu günden bu yana hem kadınlara hem de erkeklere hitap edecek ürün yelpazesini genişleterek faaliyet yürütmektedir.

Tamtur yüzük seçenekleri kadınların tercihi

Erkeklerde kol düğmeleri kravat iğneleri kalemler Kemer tokaları gibi ürünlerin yanı sıra kadınlarda da pırlanta yüzük; tamtur yüzük, beştaş yüzük, tektaş yüzük seçenekleri, bileklikler, kolyeler, küpeler ve setler en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Pırlantam İstanbul merkezli olarak faaliyet yürüten ve ününü bütün dünyaya yaymayı başaran son derece verimli bir pırlanta markasıdır. Tam tur yüzük seçeneklerinin yanı sıra beştaş yüzük ve tektaş yüzük seçenekleri ile özellikle de evlilik sürecinde olan bireylerin ekonomik anlamda ve kaliteli anlamda alabilecekleri geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Firma dijital platformlarda da verimli bir şekilde varlık göstermektedir.

Pırlantam her yaştan kadının sevebileceği ürünleri barındırır

Pırlantam bünyesinde son derece başarılı bir tasarım ekibinin istihdam etmektedir. Bu tasarım ekibi ülkemizde ve dünyada yapılan pırlanta tasarımlarını yakından takip ederek en beğenilenlerini kuruluşun ürün kataloğu içerisine entegre etmektedir. Bu anlamda özellikle de tamtur yüzük ve beştaş yüzük seçeneklerine farklı kesimlerde farklı tasarımlarda kuruluşun ürün yelpazesi içerisinde bulmak mümkündür.

https://www.pirlantam.com adlı web sitesi ile internet üzerinden e-ticaret işlemlerini de gerçekleştiren firma güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerinin internet üzerinden pırlanta alışverişini yapmalarına olanak sağlar. Son derece verimli bir şekilde dizayn edilmiş sitede her yaştan bireyin güvenli bir şekilde alışveriş yapması hedeflenmiştir. Site başta kişisel verilerin korunması kanunu olmak üzere bireylerin kart bilgileri, kişisel verileri ve kimlik bilgilerini üçüncü taraflarla kesinlikle paylaşmaktadır.

 

polat-galle