DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?

Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Portekiz vatandaşlığı almak için 5 yıllık oturum şartını yerine getirmek, sabıka kaydının temiz olması ve A2 seviyesinde Portekizce dil testini başarıyla geçmek gereklidir.

Avrupa’da bir B planı olmasını isteyen veya Avrupa’da bir yaşam hedefleyen yatırımcılar Golden Visa programlarını mercek altına aldıklarında Portekiz Golden Visa programının diğer ülkelere göre çok daha avantajlı olduğunun hemen farkına varırlar. Diğer ülkelerle karşılaştırıldığında Portekiz’de vatandaşlığa başvurmak için gerekli oturum izni süresi sadece 5 yıldır; oturumu sürdürmek için her yıl sadece 7 gün Portekiz’de bulunmak yeterlidir; Portekiz çok güzel ve güvenli bir ülkedir, Türklere karşı bir ırkçı tavır yoktur; yatırım fırsatları çeşitlidir ve uygun bütçelidir. Tüm bu avantajlara rağmen her yatırımcı şu soruları sorar. Portekiz Golden Visa programı güvenli midir? Yatırım değerini kaybeder mi? Golden Visa Portekiz iptal olur mu? Bu sorular son derece değerlidir. Yanıt bulmadan harekete geçmek mümkün değildir.Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?

Portekiz Golden Visa Programı Nedir?

Öncelikle belirtmek gerekir ki Golden Visa Portugal Avrupa Parlamentosu onaylı tek Golden Visa programıdır. Diğer ülkelerde olduğu gibi sadece hükümetin aldığı bir uygulama değildir. Avrupa Parlamentosu onaylı olması sürekliliğini ve güvenilirliğini sağlama alır. Olur da Altın Vize bir gün iptal edilirse Avrupa yasalarına göre geriye dönük bir uygulama söz konusu olamaz. Dolayısıyla alınmış haklar bâkidir. Portekiz Golden Visa nedir sorusunun yanıtı özetle yatırım yoluyla Portekiz oturma izni almaktır. 2012 yılından beri Portekiz Golden Visa programını dünyadan pek çok kişi tercih etmiş ve sonuç almıştır. Özellikle Çinli, Brezilyalı, Rus ve Türkler rağbet etmektedir.

Yatırım seçeneklerinin çeşitliliği, ülkenin dünyanın en güvenli 4. ülkesi olması, gayrimenkul değer artışı, Portekiz pasaportunun dünyanın 6. en güçlü pasaportu olması, bolluk ve doğal güzelliğe sahip bir ülke olması, çepeçevre sahil şeridiyle turistik bir cevher olması, ırkçılığın olmaması Portekiz Golden Visa programına Kasım 2021 itibariyle dünyadan 10.170 yatırımcı ve 17.123 kişi çekmiştir. Portekiz şehirleri arasından Lizbon, Porto ve Algarve bölgesi şehirlerinde En kârlı yatırım seçeneklerini mercek altına alabilirsiniz. Ancak, mutlaka kurumsal ve uluslararası düzeyde çalışan Portekizli bir avukatlık firmasıyla ilerlenmelidir. Golden Visa başvurusu güvenle yapılmalıdır. Bunun için gerekli olan tüm adımları Altın Vize başvurusu konusunda uzman bir firmayla götürmek gerekir. Güvenli ve verimli bir yatırımın ilk koşulu budur.  Portekiz yatırım fırsatlarını güncel olarak takip eden, en kârlı seçenekleri hedefleyen, Portekiz diline ve iletişim kültürüne hâkim, lokal kurumsal partnerleriyle yerinde çözüm üretebilen EUPorto deneyimi ve lokal alt yapısıyla tüm sorulara yanıt bulmaktan mutluluk duyar.Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?

Portekiz Vatandaşlığı Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir?

Portekiz vatandaşlığı almak için 5 yıllık oturum şartını yerine getirmek, sabıka kaydının temiz olması ve A2 seviyesinde Portekizce dil testini başarıyla geçmek gereklidir. Bunun dışında başka hiçbir bariyer yoktur. Olur da ilk girişte test geçilmezse tekrar etmek için bir engel yoktur. Bu sınavlar TOEFL sınavları gibi sıklıkla yinelenir. 18 yaşından küçükler bu teste tâbi değildir.Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?

Portekiz Golden Visa için Hangi Belgeler Gereklidir?

Golden Visa başvurusu için gerekli belgeler sabıka kaydı, eş için evlilik belgesi, çocuk için doğum belgesidir. Bu belgeler aile fertlerinin yaşlarına göre düzenlenir. 16 yaştan büyük çocuklar için de sabıka kaydı gereklidir. 18 yaştan büyük çocuklar ve 65 yaştan genç anne-babalar için ise ekonomik bağımlılıklarını gösteren bazı belgeler istenmektedir. Bu belgeler listesi bir avukatla revize edilmelidir.

EUPorto sadece en iyi avukatlık firmalarıyla çalışır.

Altın Vize Nedir ve En Kolay Vatandaşlık Veren Ülke hangisidir diye sorulduğunda yapılan araştırmalarda Portekiz Golden Visa programı yatırımcılara güven vermektedir. En düşük yatırım seçeneğinin minimum 280.000 Euro olması da bir avantajdır. Ancak burada sadece en kârlı yatırım seçenekleri üzerinden ilerlemek gerekir. Bunun için de çeyrek asırlık uzmanlığa sahip ve lokal bilgiler ve bilgi ağına hâkim bir kuruluş olan EUPorto ile güvenle ilerlersiniz. Portekiz’deki en doğru ve kârlı seçenekleri lokal olması sebebiyle güncel olarak takip eder ve tüm şeffaflığıyla paylaşır. Bilgi almak için etkinliklerimiz sayfasını ziyaret edebilir, Facebook ve instagram euportocom hesabından da EUPorto’yu takip edebilirsiniz.Portekiz Golden Visa Programı Güvenilir midir?

Aktur tatil sitesi