DOLAR
32,5511
EURO
34,9030
ALTIN
2.437,98
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C

Powertec Traş Makinesi

Powertec Traş Makinesi
29.09.2020
731
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Erkeklerin en sık kullandığı ürünlerden biri olan powertec traş makinesi son zamanlarda da oldukça fazla satışa sunuluyor. Berbere gitmeye vakti olmayan erkekler evde kendileri traş makinesiyle traş olabilirler. Ciltlerini tahriş etmeden kolaylıkla traşlarını yapabilirler. Bu markanın traş makinesi erkek kuaförleri tarafından da oldukça fazla tercih edilen makinelerdendir.

Powertec Şarjlı Traş Makinesi

Farklı çeşitlerde üretimi yapılan powertec traş makinesinin en kullanışlı olan çeşidi şarjlı olanıdır. Bir kaç saat sarj olduktan sonra uzun süre kullanabilirsiniz. Kendi saç traşınızı da bu ürünle yapabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve kurtarıcı olan şarjlı traş makinesini evde kaldığımız bu süreç içinde kullanabilirsiniz.

Powertec Traş Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Erkeklerin her zaman ihtiyaç duyduğu powertec traş makinesine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Almadan önce ürünün orijinal olup olmadığına karşı detaylı bir araştırma yapmalısınız. Ürün bozuk ya da çalışmadığı zaman geri iade ya da ürün değişimi yapabilen mağazalardan almaya özen göstermelisiniz. En kaliteli traş makinaları için https://www.nebioglukuafor.com/powertec-272 adresinden ulaşabilirsiniz.