DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Prof. Dr. Saraçoğlu öneriyor! 2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli… Deneyen mide rahatsızlığı nedir bilmiyor!

Yediğimiz ve içtiğimiz her şey doğrudan midemizi ilgilendiriyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide rahatsızlığı olanlar için muhteşem bir çözüm önerdi. Deneyen asla pişman olmuyor.

Prof. Dr. Saraçoğlu öneriyor! 2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli… Deneyen mide rahatsızlığı nedir bilmiyor!
A+
A-
polat-galle

Yediğimiz ve içtiğimiz her şey sindirim sistemi sonrasında midede bir süre bekliyor. Bu yüzden ağzımızdan geçen her lokma doğrudan midemizi etkiliyor.

Aksi durumda bazı mide rahatsızlıkları yaşanabilir. Mide hastalıkları arasında en sık görünen ise gastrit ve ülser. Bu şekilde rahatsızlıkları olanların yediklerine daha çok dikkat etmesi gerekiyor.

Mide rahatsızlıklarında tedavi amaçlı çok fazla kullanılan ilaç var. Ancak bazı kişiler ilaçlara başvurmak yerine evde doğal yöntemlerle sorunlarını çözümlemek istiyor.

Bu noktada Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerisi devreye giriyor. Sağlıklı beslenme konusunda birçok yol gösteren ve reçeteler veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide rahatsızlıkları olanlar için bir besin önerdi.

2-3 kaşık yedikten sonra mide sorunlarını tedavi edeceğini belirtti. İşte Prof. Dr. Saraçoğlu’nun gastrit ve ülseri kökünden kesen mucizevi besini…

Prof. Dr. Saraçoğlu öneriyor! 2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli... Deneyen mide rahatsızlığı nedir bilmiyor!

Mide yaralarını sarıyor!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu özellikle mide yaraları, ülser ve gastrit için tahini öneriyor.

Tahini aç karnına dolu dolu 2-3 kaşık tüketin ve ardından yarım saat boyunca su içmeyin. Böylece midedeki yaraları ve sorunları tedavi edecektir.

NOT: Şeker hastalarına ise tahin yasaktır. Şeker hastası iseniz tahini ve türevlerini çok az tüketin.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: