DOLAR
32,5013
EURO
34,8201
ALTIN
2.488,07
BIST
9.557,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Promosyon Ürünleri Nedir ve Kullanımı Nasıldır?

Promosyon Ürünleri Nedir ve Kullanımı Nasıldır?
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Firmaların daha çok kişiye ulaşmak ve marka adını tanıtmak amacıyla üzerinde logolarının ve şirket isimlerinin bulunduğu hediyelik eşyalara promosyon denir. Reklam vermenin başka bir alternatifi de diyebiliriz. Kısa sürekli ve geçici bir reklam çalışması değildir. Halkla ilişkiler, kurumsal iletişim gibi iletişimin diğer kanallarını da kapsar ve oldukça fazla kişiye ulaşabilir.

Promosyon Ürünleri Nedir ve Kullanımı Nasıldır?

Şirketlerin ve markaların kendi tanıtımlarını ve reklamlarını yapmak için kullandığı, uzun vadede oldukça olumlu sonuçları olan en etkili yöntemlerden bir tanesidir promosyon ürünler. Şirketinizi kısa sürede tanıtır, reklam ve tüketici ile bağ kurma işlevini oldukça iyi bir şekilde gerçekleştirir.

Reklam ve tanıtım amacının dışında, özel günler, yılbaşı, bayramlarda kullanılmak üzere oldukça ideal hediyeler olacaktır.

Promosyon ürünleri içerisinde en sık tercih edilen ürünler ise kırtasiye ürünleri olarak karşımıza çıkar.

  • Duvar saatleri hem ofisinizde hem de evinizde severek kullanabileceğiniz eşyalardan. Özellikle sürekli göz önünde olması sebebiyle saatler hem reklam işlevini yapacak hem de fayda bakımından işlevsel olacak.
  • Ajandalar yıl boyunca yanımızda taşıyabileceğiniz eşyalar olması sebebiyle şirketler tarafından en çok tercih edilecek ürünler arasındadır.
  • Anahtarlık ise marka tanıtımları için oldukça şık bir tercih olacaktır. İşlevselliği ve sürekli yanımızda taşıyabilme durumu ile birlikte şirketlerin sürekli kendini hatırlatmasına olanak verecektir.
  • Günlük hayatımızda elden ele dolaşan bir ürün ise kalem. Müşterinize veya tüketiciye verdiğiniz bir kalem yıllarca o kişide kalabilir. Bu da promosyonun artık özelliklerinden bir tanesidir. Yıllarca kalıcılığını sürdürür.

Promosyon Kalem Özellikleri Nelerdir?

  • Promosyon plastik kalem
  • Promosyon metal kalem
  • Promosyon roller kalem
  • Promosyon dokunmatik kalem
  • Promosyon fosforlu kalem
  • Geri dönüşümlü ve tohumlu kalemler
  • Kurşun kalemler

Gibi çeşitleri ile promosyon kalem farklı farklı özelliklere sahiptir. Hedef kitlenizi belirleyip uygun materyali ve özelliği seçerek kişilere özel hale getirebilirsiniz kalemleri.

Promosyon Kalem Kullanımı

  • Kalemler açısından işlevselliği tartışılmaz bir özelliktir. İyi yazan bir kalem markanız açısından oldukça olumlu bir algı yaratacaktır.
  • Dayanıklıdır. Uzun süre reklam amacınızı gerçekleştirecek ürünlerden biri olan kalem eğer kalitesiz bir malzemeye sahipse kısa sürede kırılacaktır.
  • Hedef kitleye uygun doğru kalem seçilmelidir. Rengi, biçimi, üzerinde vereceği mesaj ile hedef kitleniz ile uyumsuzluk yaratıyorsa reklam amacına ulaşamayacaktır.
  • Kurumsal kimliğinize uymalıdır seçeceğiniz ürün. Özellikle şirketinizin logosunun ve renginin kalemlerin üzerinde mesajınızı net iletmesi gerekmektedir.

Promosyon kalem her müşteriye her sektöre uygun değildir. Fakat bazı sektörlerde kalem tüm promosyon ürünleri arasında en çok uygunu olacaktır. İlaç firmaları, bankalar, turizm acenteleri, restoranlar, kafeler, organizasyon şirketleri, dershaneler, eğitim kurumları, danışmanlık firmaları gibi.

Promosyon Kalem Fiyatları

Diğer ürünler arasında en uygun fiyata sahip olan ürünler kalemdir. Toplu alımlarda ekleyeceğiniz kalem sayısı ile birim fiyatı düştüğü için daha hesaplı ve uygun hale gelecektir. Ayrıca diğer reklam türlerine göre en uzun süre ve en kalıcı olan promosyon ürünleri en uygun fiyatlarla, hızlıca ve tüm kalitemiz ile size ürünlerinizi ulaştırmaya devam ediyoruz.

polat-galle