DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

QM Awards 2020’de ikinci tur başladı

QM Awards 2020’de ikinci tur başladı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

QM Awards, 11. kez sahiplerini bulmak için hazır. 11. yılını kutlayan QM Awards 2020 Ödülleri’nde heyecan ikinci tur oylaması ile devam ediyor.

QM Awards 2020 ikinci tur oylaması, 15 Şubat – 1 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek ve ödüller muhteşem bir gala gecesiyle sahipleriyle buluşacak.

Turizm endüstrisindeki kalitenin zirvesi niteliğinde olan QM Awards, kalite vurgusu ve yönetimi ile ilham veren markaların, kurumların ve bireylerin çalışmalarını takdir etmek amacıyla GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından 11 yıldır düzenleniyor.

QM Awards, turizm endüstrisinde yükselen standartları belirleme ve takdire sunma misyonunu başarıyla sürdürmektedir.

100 BİNİ AŞKIN KATILIMCI VE GÜÇLÜ ETKİLEŞİM İLE İKİ AŞAMALI OYLAMA

Kazananları seçmek için dört haftalık zaman diliminde iki ayrı süreçten oluşan anket bu yıl 5 dilde oylanıyor.

QM Awards, 100 bini aşkın ziyaret ile sektör profesyonellerinin katılımıyla turizm dünyasında her yıl olduğu gibi bu yıl da güçlü bir etkileşim ağı oluşturuyor. Bu etkileşim ile oylama anketinde yer alan markalar, turizmin tüm paydaşları ile buluşmanın ve kendilerini ifade etmenini avantajını yakalıyor.

İKİNCİ TUR OYLAMANIN KURALLARI

I. tur QM Awards 2020 oylaması; birinci turdaki gibi GM okurlarına ve turizm endüstrisine e-posta ve www.gmdergi.com, www.qmawards.com online siteleri üzerinde yer alan oylama linki ile sunulacak.

İkinci turda adaylar birinci turda kullandıkları e-mail adresi ile yine bir kez oy kullanabilecek.

Oylama anketi tamamlandıktan sonra kişilerin mailine gelen anket onay linki tıklanarak oy işlemi tamamlanıyor.

Aktur tatil sitesi