DOLAR
32,1985
EURO
34,6782
ALTIN
2.437,34
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Rezervasyon rezaletinin ardından bakanlık harekete geçti

Antalya’da faaliyet gösteren Limak Lara Hotel’in yabancı bir internet sitesi üzerinden daha ucuza rezervasyon yapan Türk müşterisinden “Milliyet farkı” adı altında ek ücret aldığı ortaya çıktı. Olayın ardından harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı soruşturma başlatıp otelden resmi savunma istedi…

Rezervasyon rezaletinin ardından bakanlık harekete geçti
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Türkiye’den rezervasyon yapılınca otellerin daha fazla fiyat verdiğini tespit eden bir Türk, yabancı bir internet sitesi üzerinden Antalya’da faaliyet gösteren Limak Lara Hotel’e rezervasyon yaptırdı. 

Ancak otele gittiğinde durumun anlaşılması üzerine otel yetkilileri kendisinden  120 Euro (4 bin 178 lira) fazla ücret talep etti. Farkı ödeyen vatandaşa otel yönetimi “Milliyet farkı karşılığı tahsil edildi” açıklaması ile fatura da kesti. 

“RESMİ SAVUNMA İSTENDİ, GEREĞİ YAPILACAK”

Olayın önce sosyal medyaya ardından da haberlere konu olmasının ardından  Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. 

Otel hakkında soruşturma başlatıldığını duyuran Bakanlık resmi hesabında yaptığı paylaşımda 

“Antalya’da bir otelde yaşanan ve sosyal medyaya yansıyan otel rezervasyonuna yönelik olarak Bakanlığımızca otelden resmi savunması istenmiş ve yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilmiştir. 

Otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat gereği gerekli cezai işlem uygulanacaktır.” ifadelerine yer verildi. 

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: