DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

“Sayın Aras “Her Ay HalkTV,KRT,Tele1 ve Anka Ajansa Ne Kadar Ödüyorsunuz”

“Sayın Aras “Her Ay HalkTV,KRT,Tele1 ve Anka Ajansa Ne Kadar Ödüyorsunuz”
Aktur tatil sitesi

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’den yeni bir açıklama ;

Değerli Bodrumlular,

Geçtiğimiz hafta belediye meclis toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, devletimizin Bodrum’a yaptığı yatırımları görmezden gelip, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin beceriksizliklerini ört bas etmek için haksız ithamlarda bulunmuştu.

Bu duruma tepki gösterip Sayın Aras’ın söyledikleri üzerine bir açıklama yapmıştık. Ancak çoğu açıklamamızda olduğu gibi bu açıklamamıza da herhangi bir yanıt gelmedi, gelemedi.

Aslında bugüne kadar yaptığımız tüm açıklamalarda ne kadar haklı olduğumuzu Sayın Ahmet Aras ve Sayın Osman Gürün de çok iyi biliyor. Söyleyecek bir şeyler olmadığı için kendi yetersizliklerini böyle ört bas etmeye çalışıyorlar.

Ancak gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Ne kadar saklarsanız saklayın, o gerçekler birileri tarafından önünüze böyle konur ve sizler maalesef bu durumlara düşersiniz.

Bugün Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a bazı sorular soracağız.

Sayın Aras,

1) Halk TV’ye her ay Bodrum Belediye bütçesinden ne kadarlık bir ödeme yapıyorsunuz?
2) Tele 1 TV’ye her ay Bodrum Belediye bütçesinden ne kadarlık bir ödeme yapıyorsunuz?
3) Hem Halk TV’ye hem de Tele 1 TV’ye yayına çıkıldığında, ya da canlı yayınlar için herhangi bir ücret ödüyor musunuz? Ödüyorsanız meblağı nedir?
4) Bodrum’da temsilcisi olmayan, adı sanı duyulmayan, ANKA Haber Ajansı’na abone oldunuz mu? Ve bu ajansa aylık kaç lira ödüyorsunuz? Bu ajans aboneliğinin Bodrum Belediyesi’ne ne faydası var?
5) Her gün Bodrum Belediyesi’ne kaç adet Cumhuriyet Gazetesi alıyorsunuz?
6) Bu yayın organlarına paralar akıtırken, yerel basına sadece göstermelik kutlama ilanları vermek dışında herhangi bir desteğiniz var mı?

Devletimizin Bodrum yatırımlarını görmezden gelen, ekonomik anlamda devletten yeteri kadar destek alamadığını söyleyen Sayın Aras, umarız bu sorulara yanıt verir. Bizim yanıtlarını bildiğimiz bu soruları Sayın Ahmet Aras yanıtlayana kadar, sorularımızı sormaya devam edeceğiz.

Osman Gökmen
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı

Aktur tatil sitesi