DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Serdar Adalı: Özür dilemediği müddetçe stada sokmayacağım

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, Denizli’deki kongre üyeleriyle buluştu. Serdar Adalı, burada yaptığı konuşmada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye sert sözlerle yüklendi. Serdar Adalı, Rıza Çalımbay ile ilgili kararını da açıkladı.

Serdar Adalı: Özür dilemediği müddetçe stada sokmayacağım
A+
A-
velux

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Serdal Adalı, Denizli’deki kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Serdal Adalı, Denizli Beşiktaşlılar Derneğince Merkezefendi ilçesindeki bir restoranda gerçekleştirilen programda, projelerini anlatarak kongre üyelerinden destek istedi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın başına geçene kadar kendisinin de hem yurt içi hem de yurt dışında teknik direktör arayışına girdiğini belirten Adalı, “Artık Rıza Çalımbay takımın başında olduğu için böyle bir düşüncemiz yok. Allah kısmet ederse Rıza Çalımbay’la seçildikten sonra oturacağız, ne yapacağımıza karar vereceğiz. Ben devam etme düşüncesindeyim, arzusundayım. Tabii onun da bu arzuyu duyması lazım” diye konuştu.

“ÖZÜR DİLEMEDİĞİ MÜDDETÇE O STADA SOKMAYACAĞIM”

Bir katılımcının Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye “parmak salladığı” iddialarını hatırlatması üzerine Adalı, şunları kaydetti:

“O günkü parmak hadisesinin bir öncesi var. Biz çok çabuk unutuyoruz bazı şeyleri. Bir masaya vurma görüntüsü vardı Beşiktaş’la ilgili. O gün o masaya vurmanın cevabı çok ciddi ve sert şekilde verilmediği için devamında bu parmak hadisesi ortaya çıktı. Dünyada hiç kimse Beşiktaş’ın evinde, yuvasında Beşiktaş başkanlığına parmak sallayamaz arkadaşlar. Her yerde de söylüyorum. ‘Yok ben tribünleri gösteriyordum. Yok, öyle değildi’ filan değil. Bu camiadan özür dilemediği müddetçe Federasyon Başkanı’nı o stada sokmayacağım.”

Adalı, seçildikten sonra statta gereken düzenlemelerin yapılması için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “Stadın kapasitesi 52 bin olacak. O değişikliği yaptıktan sonra ve rakip misafir takım tribününü, değiştirip o ses konusunu çözmüş olacağız” ifadelerini kullandı.

“TAKIMI NOKTA TRANSFERLERLE YUKARI TAŞIMAMIZ LAZIM”

Mevcut takım kadrosuyla sezonu bitireceklerini anlatan Adalı “Rıza Hoca’yla yaptığımız toplantılarda da hep bunu vurguladığımız gibi, nokta transferlerle bu takımı bizim yukarıya taşımamız lazım. Elimizde 85 milyon avroluk bir takım var. Üçüne beşine bakmadan eksik noktalara transferleri yapıp bu takımı zirveye taşımamız lazım” dedi.

Adalı, bu yıl kadro mühendisliğinde yanlışlıklar yapıldığını, onun sebeplerinin de herkesçe malum olduğunu dile getirdi. (AA)

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: , , ,