DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

SMS Onay Avantajları

SMS Onay Avantajları
05.05.2020
789
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Herhangi bir siteye üye olmak istediğimiz zaman kimi zaman SMS onay sistemine takılabiliyoruz. Yani gerekli bilgileri doldurduktan sonra ilgili internet sayfası bizden telefon numarasını girmemizi isteyebiliyor. Böyle zamanlarda doğal olarak cep telefon numaramızı güvenliğinden emin olamadığımız internet sayfalarıyla paylaşmak da istemeyebiliriz. Zira hem güvenlik açısından hem de gizlilik açısından bazı kaygıları yaşıyor olabiliriz.

Elbette ki böyle durumlarda üyeliğimizi devam ettirtmek için ne yapacağımızı araştırdığımızda karşımıza farklı seçenekler de çıkabilir.  Bu seçeneklerden birisi de sanal numara oluşturarak, SMS onayı almaktan geçmektedir. Bazı internet sayfalarını kullanarak, SMS onayımızı güvenli bir şekilde yapabilmemiz de mümkün olacaktır. Ancak sanal numara alacağınız internet sayfasının alanında uzman olmasına mutlaka özen göstermeliyiz. Bu sayede sorunsuz bir şekilde SMS onayımızı yapabilmemiz de mümkün olacaktır.

Sanal Mobil Onay İşlemleri

İnsanların kişisel verilerini paylaşmak istememeleri gayet olağan bir durum olarak tanımlanmaktadır. Özellikle telefon numaralarının reklam amaçlı olarak kullanılmasının önüne geçmek isteyen kullanıcılar, telefon numaralarını vermekten kaçınmaktadır. Ancak kimi internet sayfaları da mobil onay olmadan üyelik işlemlerini tamamlamamaktadır. Böyle zamanlarda kullanıcıların kişisel verilerini vermeden mobil onayı yapabilmelerinin yolunu aramaları gayet olağandır.

Elbette ki internetin günlük hayatımıza girmesine paralel olarak pek çok farklı hizmetin de internet ortamında sunulabildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu noktada internet üzerinden mobil onay işlemlerinin gerçekleştirilmesine dair hizmetlerin de sunulduğu bilinmektedir. Bu kapsamda alanında uzman olan ve profesyonel bir şekilde hizmet sunan bir internet sayfasını tercih etmek beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

Telefon Onayı Nasıl Alınır?

Günümüz itibariyle herhangi bir şekilde telefon numaranızı internet sayfalarıyla paylaşmadan telefon onay işlemini gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Bu kapsamda yapacağınız kısa bir araştırma neticesinde pek çok farklı platformun sanal olarak telefon onayınızı gerçekleştirmenize aracılık yaptıkları bilinmektedir. Özellikle kaliteli bir platformu tercih edecek olursanız; sanal olarak telefon onayınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmemiz mümkün olmaktadır. Sanal telefon onayı için söz konusu platformlarla iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır. Bu doğrultuda https://onaay.com/ sayfasının kullanıcılara çok sayıda önemli avantajı da sunabildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

polat-galle