Southwind Airlines Rusya uçuş programı… Antalya merkezli havayolu firması Southwind Airlines, Rusya uçuşlarına başladı. İşte Southwind Airlines’ın uçuş programına ilişkin detaylar…
Southwind Airlines, geçen hafta sonu, 2S koduyla Rusya’nın farklı noktalarından Antalya uçuşlarını gerçekleştirmeye başladı.
Havayolu firması Rusya’nın 5 kentinden uçuş düzenlerken; ATOR Vestnik’in haberine göre yakın zamanda bu sayı 6’ya çıkabilir.
Southwind Airlines, Yekaterinburg Koltsovo Uluslararası Havalimanı’ndan Antalya’ya yönelik uçuşlarını Ekim ayı sonuna kadar Perşembe ve Pazar günleri Airbus A-321 uçağı ile gerçekleştirecek.
Kazan’dan ise uçuşlar Perşembe ve Pazar günleri düzenlenecek.
Southwind Airlines, Ağustos ayında Novosibirsk Tolmachevo Havalimanı’ndan Antalya’ya haftada 5 gün (Salı, Çar, Per, Per, Paz) uçuş düzenlemeyi planlıyor.
Novosibirsk – Antalya uçuşları Airbus 330-200 ile gerçekleştirilecek.
Southwind Airlines, Çarşamba ve Cumartesi hariç haftanın beş günü St. Petersburg’dan Antalya’ya uçacak. Petersburg uçuşları, geniş gövdeli Airbus 330-200 ile gerçekleştirilecek. Seyahat süresi yaklaşık 4.5 saat olarak belirtildi.
Southwind Airlines Rusya’nın Ufa kentinden de Antalya’ya uçuş düzenleyeceğini duyurmuştu.
Havayolu firmasının güncellenen uçuş programına göre, Ufa uçuşları 28 Ağustos’tan itibaren başlayacak ve Ekim ayının sonuna kadar Pazar günleri hariç haftada 6 gün düzenlenecek.
Medyada daha önce yer alan haberlere göre Southwind Airlines’ın Krasnoyarsk’tan da uçuş düzenlemeyi planladığını öne sürülmüştü. Ancak Krasnoyarsk Havalimanı’nın web sitesinde yer alan uçuş planına göre henüz böyle bir uçuş görülmüyor.