DOLAR
32,5360
EURO
34,9410
ALTIN
2.433,28
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Spor Çanta Modelleri

Spor Çanta Modelleri
28.03.2021
842
A+
A-
polat-galle

Spora giderken normal giyinip, eşofman takımlarınızı spor salonunda giymek isteyebilirsiniz. Bu durumda eşofman takımlarınızı, havlunuzu ve suyunuzu, sporda ihtiyaç duyacağınız diğer tüm materyalleri de spor çanta modelleri içerisinde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan bu çanta modelleri rengarenk ve çeşitli desenlere sahiptir. Tarzınıza en uygun olan çanta modellerini tercih ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Orijinal Spor Çanta Modelleri

Tamamen orijinal bir dikime ve malzemelere sahip olan spor çanta modelleri yüksek kalitesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kullanımı oldukça rahat olan ve dilediğiniz her an her yerde, spor dışında da kullanabileceğiniz çantalar birden fazla göze sahiptir. Havlunuzu da, suyunuzu da, eşofman takımı ve diğer tüm spor ihtiyaçlarınızı da rahatlıkla taşıyabileceğiniz çanta modelleridir.

Yüksek Kaliteli Spor Çanta Modelleri

Oldukça yüksek kaliteli şekilde dikilen ve kayış kısımları sayesinde boyunuza uygun bir şekilde ayarlanabilen spor çanta modelleri geniş ürün yelpazesi şeklinde https://www.lescon.com.tr/spor-cantasi/ adresinde yer alıyor. Tek tıklayışla giriş yapabilir ve temin edebilirsiniz.

Bodrum Ev Emlak