DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

Sürat teknesinin motoru bomba gibi patladı

Sürat teknesinin motoru bomba gibi patladı
A+
A-

Yalıkavak’taki bir marinadan akaryakıt alan 25 yaşındaki kaptan kontağı çevirdiği an motor bölümünde patlama oldu. Tekneni içerisinde ağır yaralanan genç kaptan hastaneye kaldırıldı.

Kaynak Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’ndeki bir marinanın akaryakıt istasyonundan bu akşam saatlerinde 4 metrelik polyester sürat teknesi ile akaryakıt alan 25 yaşındaki kaptan konağı çevirdikten sonra büyük bir patlama meydana geldi.

PATLAMANIN SESİ İKİ KİLOMETRE UZAKTAN DUYULDU

Patlamanın etkisi ile teknenin içinde yere yığılan kaptana ilk yardımı denizciler ve marina çalışanları yaptı. Ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Özel bir yatın kaptanı olarak çalıştığı belirtilen yaralı kaptan sağlık ekiplerinin yardımı ile önce ambulansa taşınıp ilk müdahalesi yapıldı, ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. kaptanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Patlamanın sesi 2-3 kilometre uzaktan duyuldu. Patlamayı duyanlar bilgi almak için telefonlarına sarıldı.

GAZ SIKIŞMASI OLABİLİR

Polis ve sahil güvenlik ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken, olaya tanık olan üç kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Gemici Mevlüt Kılıç “Kaptan arkadaş marinadaki istasyondan benzini almış, kontağı çevirmiş birden büyük bir patlama oldu, dönüp baktığımızda yaralanmıştı, gaz sıkışması olabilir” diye konuştu.

Aktur tatil sitesi