DOLAR
32,4534
EURO
34,7838
ALTIN
2.439,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TEKNE KİRALAMA İSTANBUL

TEKNE KİRALAMA İSTANBUL
A+
A-
Aktur tatil sitesi

İstanbul hem denizi ile hem de boğazı ile insanları büyüleyen bir şehirdir. Boğazda tur yapmadan, denizde vakit geçirmeden, yalıları görmeden yapılan İstanbul turu neredeyse eksik olacaktır. Denizi görmek isteyenlerin kendini attığı İstanbul Metropol şehrinde tekne kiralamak vereceğiniz en doğru karar olacaktır. Durum böyle olduğunda da İstanbul’a gelen hemen herkes denizde vakit geçirmek, büyük organizasyonlar yapmak ve davetler vermek ister. Tüm bu isteklerinizi karşılayacak tekne kiralama fırsatı Uluçay Yatçılık tarafından sunulmaktadır. Geniş tekne filosu ile sadece gezme ya da tatil amaçlı değil düğün, nişan, davet, kokteyl gibi birçok organizasyonlara ev sahipliği yapmanız mümkün olacaktır. Sadece kiralamak istediğiniz teknenin büyüklüğüne, hangi amaçla kullanıldığına ve fiyatına dair bir fikriniz olması dâhilinde Uluçay Yatçılık sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde hizmet verecektir. Uluçay Yatçılık Firmasının tekne ve yat seçeneklerine, yapılabilecek organizasyon türlerine https://www.teknekiralama.com.tr/ adresi üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Tekne Kiralama Organizasyon

Tekne kiralama İstanbul fırsatları içerisinde en çok yapılan organizasyonlar için tekne kiralama işlemi yapılmaktadır. Yapılan organizasyon türlerine göre geniş tekne filosundan istediğiniz tekneyi seçme fırsatı sunulmaktadır. İster tekne kiralayarak sadece boğaz turu yapabilir, ister tekne kiralayarak İstanbul’da denizin tadını çıkarabilir, isterseniz de tekne ile çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapabilirsiniz. Tekne kiralama hizmeti ile 30 kişiden 600 kişiye kadar hizmet verilebilmektedir. Tekne kiralama esnasında ister bireysel ister grup olarak kiralama mevcuttur. Ancak farklı grupların karıştırılarak aynı teknede hizmet verilmemektedir. Davetleriniz sırasında ya da teknede yemek verdiğiniz esnada konuklarınıza ikram edeceğiniz yemekler ve ikramlıklar tekne görevlileri ve aşçı tarafından hazırlanır. Dileğinize göre tekneye dışarıdan yiyecek ve içecek de getirilebilmektedir. Uluçay Yatçılık ile düğün, evlilik teklifi, doğum günü, tekne turları, geziler, davetler, nişan, kokteyl, sünnet düğünü, kına gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapmanız mümkün olacaktır.

Tekne Kiralama Fiyatları

Tekne kiralamada ücretler tekne kiralama esnasında istemiş olduğunuz hizmetlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Tekne kiralamadan önce tekne içerisinde hangi hizmetleri istediğinize ve tekneyi ne için kullanacağınıza karar vermeniz gerekmektedir.  Uluçay Yatçılık İstanbul’da en uygun tekne kiralama fiyatlarını sizlere sunacaktır. Teknede yemek ve içecek ikramının olması, teknede kaç kişi olacağı, teknede kaç görevlinin bulunmasının istendiği, teknede rehber istenip istenmediği, teknede müzik hizmetinin olması ve yapılan organizasyona göre teknenin süslenmesi gibi durumlar tekne kiralama fiyatlarını belirleyen unsurlardır. Tekne kiralama öncesinde mutlaka Uluçay Yatçılık’ın https://www.teknekiralama.com.tr/ internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptırmalısınız. Rezervasyonlarınızı en az 1 ay önceden yaptırmaya dikkat etmelisiniz. Çünkü düğün, evlilik teklifi dönemleri ya da kış-yaz gibi yoğun olunan dönemlerde önceden rezervasyon almanız önem kazanacaktır. Tekne kiralama haftalık ve günlük olmak üzere iki şekilde müşterilere sunulmaktadır.

Aktur tatil sitesi