DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C

TIENS Glukozamin İçeren Takviye Edici Gıda

TIENS Glukozamin İçeren Takviye Edici Gıda
21.06.2021
3.424
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Glukozamin, iltihaplanma ve yaşlanma karşıtı özellikleriyle yaşa bağlı kemik ağrılarının tedavisinde kullanılmaktadır. Eklemlerin sürtünmesi ve çarpmasını engelleyen glukozamin maddesi koruyucu kıkırdak tabakasına bulunur. Ancak yaşlanmaya bağlı olarak eklemlerdeki glukozamin miktarı zamanla azalmaktadır. Özellikle ilerleyen yaşlarda oluşan eklem ve kas ağrılarının engellenmesi için kullanılması tavsiye edilen glukozamin takviyesi, aynı zamanda bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine yardımcı olmaktadır. TIENS glukozamin içeren gıda takviyesi, geleneksel Çin Tıbbında kullanılan şampiyon mantarı, zerdeçal ve şeytan pençesi (Harpagophytum Procumbens) organik malzemeleri ve glucosamine, kondroitin ve hyaluronik asit biyokimyasal maddelerinin birleştirilmesiyle üretilmiştir. Glukozamin içeren kapsüller, içerisinde bulunan 500 mg (2 kapsül) Glukozamin Hidroklorür sayesinde kemik erimesi gibi hastalıkların oluşumunu önler, eklem ağrılarını azaltır.

TIENS Glukozamin İçeren Takviye Edici Gıda Faydaları

l Glukozamin takviyesi yaşlanmaya bağlı oluşan kemik ve eklem ağrılarının giderilmesinde, kıkırdağın eski sağlamlığının korunmasında önemli rol alır.

l Kapsül içeriğinde bulunan şeytan pençesi, afrika kökenli bir bitkidir. Bileşiğinde bulunan flavonoidler, yaşlandırıcı zararlara engelleyen güçlü birer aktioksidan olma özelliği taşır. Aynı zamanda Çin Tıbbında sıkça kullanılan brezilya şampiyon mantarı, çeşitli mineral ve vitaminleri içermektedir.

l Glukozamin kapsülleri, glucosamine, kondroitin ve hyaluronik asit biyokimyasal bileşenlerden oluşmaktadır. Bu bileşenlerden glucosamine kıkırdak yapısının iyileşmesine yardımcı olurken kondroitin ve hyaluronik asit ise eklem sıvısını arttırır.

l Glukozamin & Kondroitin & Hyaluronik Asit üçlüsü yüzyıllardır eklem ve kemik sağlığı için tedavi olarak kullanılmaktadır.

l TIENS kapsülleri, kemik kıkırdağının sağlamlığını önemli derecede etkileyen Glukozamin takviyesi içermektedir.

l İlerleyen yaşlarda eklemlerde oluşan glukozamin azalması, osteoartrit (kireçlenme) ve kemik erimesi gibi hastalıklarının oluşmasına neden olur. Glukozamin içeren kapsüller, sağladıkları takviye sayesinde bu azalmayı önlemektedir.

Ürün İçeriği, Kullanım Önerisi ve Muhafaza Koşulları

l Glukozamin içeren 1 kapsül; glucosamine, kondroitin, hyaluronik asit, brezilya şampiyon mantarı, şeytan pençesi, zerdeçal bileşenlerinden oluşmaktadır.

l Takviye edici gıda kapsüllerinin serin ve kuru yerlerde saklanması önerilmektedir.

l TIENS Glukozamin içeren kapsüller içerisinde 100 mg Glukozamin Hidroklorür bulunmaktadır.

l Yetişkin bireylerin günde 2 kapsül (500 mg) kullanılması önerilir.

Olası Yan Etkiler ve Uyarılar

l Ürün hastalıkların tedavi edilmesi ve önlenmesi için kullanılmaz, ilaç değildir.

l Hamilelik, emzirme döneminde ve farklı ilaç kullanılması durumunda ürünü tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışın.

l 18 Yaş altı bireylerin kullanması tavsiye edilmez.

l Çocukların kolayca ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

l 3 Aydan uzun süren kullanımlarında uzman hekime danışılması gerekmektedir.