DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C

Toptan Kadın Kabanlar Fabrikadan Satışla Ayshan Moda’da

Toptan kadın kaban seçenekleri arasında, şık giyinmeyi seven hanımefendiler için birçok seçenek bulunuyor.

Toptan Kadın Kabanlar Fabrikadan Satışla Ayshan Moda’da
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kış kıyafetlerinin vazgeçilmez tamamlayıcısı, şık ve sıcacık kabanlar, dikkat çekici mont koleksiyonları ile Ayshan Moda, tesettür kıyafetlerinize en uygun tarz ve modelleri sizlerle buluşturuyor. İster şık ister spor ama hep kaliteli ve sıcacık modelleri ile Ayshan Moda’nın, kendine has kışlık kaban koleksiyonları, bu kış göz zevkinizi doyururken sıcacık bir havaya kavuşturacak.

Kış Giyiminin Vazgeçilmezi Tarz Mont ve Kabanları ile Ayshan Moda

İlkbaharın tatlı ılıklığı, yaz mevsiminin müthiş sıcağına doyarken, sonbaharın serin esintileri, kışın çetin soğuklarının habercisi olur. Kışlık hazırlıkları yapmanız için size göz kırpan bu havalar, kışlık kıyafet alımları için bir işaret verir aslında. Kazaklar, elbiseler, montlar, kap ve kabanlar derken kış giyiminin en sıcağını en kalitelisini arar gözlerimiz.

Kışlık kıyafetler tüm giyim tarzları için önemli birer kıyafet seçeneğidir. Tüm hanımlar gibi inancı gereği örtünmek isteyen hanımların tercihi olan tesettür giyim için de her mevsim kullanılacak olan kıyafetler özenli bir seçim gerektirir.

Tesettür kıyafetlerin, isterseniz elbiseler, etekler, pantolonlar; isterseniz kazaklar, montlar, kabanlar olsun model çeşitliliği, kullanım sırasındaki rahatlığı, renklerin ahengi ve modern çizgileri, sadece tesettürlü hanımların değil diğer giyim tarzlarını benimsemiş tüm hanımlar için de ufuk açan, tercihleri sarsan seçenekler oluşturuyor.

Özellikle toptan tesettür kıyafetlerinde, yılların verdiği tecrübe ve zevkli tasarımları ile dikkat çeken Ayshan Moda, sunduğu tesettür kıyafetler ve tamamlayıcıları gibi kışlık koleksiyonları ile de farklı tarzlara yelken açarak, tüm kadınların beğenisini toplayacak tesettür bayan mont ve kabanları bu kışın vazgeçilmezi kılıyor.

Ayshan Moda’da Tercih Edebileceğiniz Kışlık Kaban Modellerine Bakmadan Alışverişinizi Tamamlamayın

Toptan kadın mont kaban alımlarında bunca yıldır müşterilerine sunduğu güven, kalite ve eşsiz modelleri ile Ayshan Moda, bu kış da sadece tesettürlü hanımların değil tüm kadınların zevkine ayna tutan koleksiyonlar sergiliyor. Belli bir tarzla ya da belli bir yaş grubu ile sınırlı kalmıyor Ayshan. Spor klasik, şık, rahat; orta yaş ya da dinamik ruhlu hanımlar ve genç nüfusu da hedef alan tasarımlar sunuyor.

Toptan kadın kaban seçenekleri arasında, şık giyinmeyi seven hanımefendilerin tercihleri arasında, sıraya girecek modellere bakmadan kışlık alışverişinizi tamamlamak, sanırım tarzınıza haksızlık olur. Isınırken şık, dikkat çeken olmayı istiyorsanız mutlaka bu harika koleksiyona bir göz atmalısınız.

Tercih Edebileceğiniz Sayısız Kaban ve Mont Seçenekleri ile Bu Kış Tarzınızla Dikkat Çekin

Belli bir sınırda kalmayan, yelpazesi geniş bir çizgiye sahip olan Ayshan Moda, her tarza her yaşa uygun tesettür kışlık kabanları ile kışın vazgeçilmezi, sıcacık ve tarz seçenekleri sizlere sunuyor.

Şıklığından ödün vermeyen hanımların tercih etmekten ve giymekten mutluluk duyacağı, hem rahat hem şık tasarımları ile dikkat çeken, kolları taş detaylı kaşe kaban modeli, kol kesim detayı, renk seçeneğinin genişliği ve önden komple düğmeli tasarımı ile oldukça şık bir seçenek oluşturuyor.

Yine şık hanımların tercihleri arasında bulunabilecek olan kolları taş işlemeli kaşe kaban modelinde, tercih edebileceğiniz pek çok rengi bulabilirsiniz. Önden gizli düğmeli olan bu modeller gibi klasik tarzı benimseyen hanımlara hitap eden kolları pul işlemeli modeli de bir başka seçeneğiniz oluyor. Bu modellerle hem şık hem de kaşe kumaşın sıcaklığıyla kış soğuklarını sıcacık kabanlarınıza sarılarak yaşayacaksınız.

Kürklü yaka detayı ile sıcak ve dikkat çekici bir şıklığı yakalayacağınız süet kaban modelleri de oldukça beğeni toplayan modeller arasında yer alıyor. Kürklü v yaka süet kaban, kürklü ceket yaka süet kaban gibi, hem kollarında hem yaka kısmında kürk detayı kullanmayı tercih eden Ayshan Moda, süet kaban modelleri ile de şıklığı bir adım önde yaşayacağınız, birbirinden şık ve rahat seçenekler sunuyor.

Dinamik Ruhunuza Hitap Eden Sıcacık Kabanlar Sizleri Bekliyor

Ayshan’ın tasarımları ile sadece şık hanımların değil, rahat ya da spor tarza yatkın hanımların, genç ve dinamik yaş grubun beğenilerine de birbirinden farklı yanıt oluşturan modelleri ile bir arada olmanın tadını yaşayacaksınız. Toptan alımların avantajıyla, kaban ya da toptan kadın mont seçenekleri, genç tesettürlü hanımlara, tarzını yakalama fırsatı sunarken, o dinamik ruha hitap eden tasarımlar sergiliyor.

İçi kısımda ve kapüşon kenar kısmında kürk detayı kullanılan, kapüşonlu kaban modelinde siyah ya da farklı renkleri tercih edebileceğiniz gibi kapüşonlu kaban modellerinde diz boyu ya da daha kısa kapüşonlu kaban modellerini tercih edebilirsiniz. Bu modellerin seçenekleri arasında yer alan kısa kapüşonlu kaban modelinin, gizli fermuarlı tasarımı, kalabalık görselden arındırılmış bir tasarım sunarken, belden büzgülü yapısı da tarz bir görünüm yakalamanızı sağlıyor.

Kürk detayı ve iç kısmının kürkle kaplanması ise sıcak bir kış geçirmenizi sağlıyor. Kapüşonlu bu modellerde gabardin kumaş kullanımı tok bir görünüm yakalarken, yün sıcaklığı ile de ısınmanızı sağlıyor. Bu model hem kumaş kalitesi hem sıcak tasarımı ile tercihinizi belirleyecek bir model…

İngiliz yaka kuruvaze düğmeli oversize kaban modeli, önden kapamalı ve yandan cepli tasarımı ise hem şık hem rahat bir tasarım olarak sizleri karşılıyor. Yine uzun boy kaban modeli tercih eden genç hanımların beğenisini toplayan Fit kaban modeli de oldukça tarz bir tasarım. İngiliz yaka, astarlı ve yandan cepli tasarımı, bebe mavisinin yumuşak görseli ile birleştiğinde, bu ürünü oldukça dikkat çekici kılıyor.

Yine genç hanımların tercihleri arasında yer alan, tercih edilirliğini hiçbir dönem yitirmeyen kot kumaşın, kürk astarla tasarlanması hem tarz hem sıcak bir seçenek oluşturuyor. Ayshan’da tercih edebileceğiniz kürklü kot mont modeli, önden fermuarlı, yandan cepli ve beli büzdürmelidir. Bu model tasarımı ile oldukça enerjik ve tarz bir görsel oluşturuyor.

Modelleri Kadar Fiyatları’da Cezb Edici…

Maria uzun kaban modeli, uzun tay kaban modelleri, duo kaban modeli gibi hem şık hem rahat kabanları birbirinden farklı renk seçeneği ile bulacağınız Ayshan’da, oldukça geniş bir ürün çeşitliliğini yakalıyorsunuz. Rahat, tarz ve renk seçeneklerinin çeşitliliği gibi uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri de Ayshan Moda’nın tercih edilirliğinin sebeplerini arttırıyor.

Toptan alımların en doğru adresi olan Ayshan,  kaban ve toptan mont fiyatları oldukça uygun bir aralıkta tutuluyor. Fiyatların bütçenize dost oluşu, ürünlerde sunulan seçenek fazlalığı ve en güzel renklerin en kaliteli ve tarz kumaşlarla bir araya getirildiği bu koleksiyon ile kış aylarının soğuğuna sıcacık bir duruş sergileyin.