DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Toptan Kozmetik Satışları Akntoptan ile Değişiyor!

Toptan Kozmetik Satışları Akntoptan ile Değişiyor!
A+
A-
polat-galle

Kozmetik sektöründe uzun yılların bilgi ve deneyimiyle toptan ürün satışına yepyeni bir anlayış getiren akn toptan, uygun fiyatları ve binlerce üründen oluşan çeşitleriyle hizmet veriyor. İhtiyaç duyulan ürünlere daha hızlı ve zahmetsizce erişimi sağlamak adına akntoptan.com üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satış yapan akntoptan, toptan kozmetik konusunda tedarikçi sıkıntısı çeken girişimcilere de ürün desteği sağlıyor.

  • Aynı gün kargo
  • 7/24 hizmet desteği
  • Ücretsiz iade garantisi gibi ayrıcalıklarla hizmet veren akn toptan, dünyanın ve Türkiye’nin en tanınmış kozmetik markalarını en uygun fiyatlarla tüketici kullanımına sunuyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

Hemen her yaştan kadın ve erkek tarafından kullanılan kozmetik ürünler, farklı kategorilerde düzenlenerek satışa sunuluyor. Kadınlarda günlük bakım ihtiyacını gideren saç ve vücut bakım ürünleri başta olmak üzere yaşamın her anında ihtiyaç duyulan ürünleri bir araya getiren toptan alışveriş sitesi akn,

  • Ağız bakımı
  • Deodorant, Parfüm
  • Ev Yaşam Ürünleri
  • Cilt Bakım Ürünleri
  • Saç-Sakal Bakım Ürünleri
  • Ev Bakım ve Temizlik Ürünleri
  • Traş ve Ağda
  • Sağlık ve Hijyen
  • Anne-Bebek ürünleriyle oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

Tanınmış Markalarda Kalite Garantisi

Satışa sunulduğu bütün ülkelerde müşteri memnuniyetinde beklentileri en üst düzeyde karşılayan markaları bir araya getiren akntoptan.com, uygun fiyat ve iade garantisiyle fark yaratıyor. Özel kampanyalarla her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcıya ulaşma hedefini misyon olarak belirleyen akn toptan, kullanıcı dostu arayüze sahip web sitesiyle kolay alışverişte iddiasını sürdürüyor.

Birkaç Tıkla Kolay Alışveriş

Toptan kozmetik ürünlerine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Profesyonel alt yapısıyla müşterilerine farklı bir deneyim sunan akntoptan.com, birkaç tıkla sipariş verebilme kolaylığı sağlıyor. Haftanın her günü 24 saat hizmete açık olan web sitesine giriş yapan kullanıcılar, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri görerek ve diğer ürünlerle kıyaslama yaparak uygun fiyatlara sipariş edebiliyor. Siparişin ardından aynı gün kargoya verilen ürünler, kullanıcı adreslerine en kısa sürede teslim ediliyor. Tüm pazaryerlerine göre %50’ye varan indirimlerle ürün satışı gerçekleştiren akntoptan, ilk kez alışveriş yapan müşterilerine 10 TL tutarında indirim kuponu veriyor.

Bodrum Ev Emlak