DOLAR
32,6000
EURO
34,8429
ALTIN
2.494,51
BIST
9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

TUI Almanya, Yunanistan için yıl sonu hedefini açıkladı

TUI Almanya, Yunanistan için yıl sonu hedefini açıkladı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

TUI Almanya, 2021 yaz sezonu için Yunanistan rezervasyonlarının oldukça iyi bir seyir izlediğini açıkladı. Tur operatörünün üst düzey yöneticisi Sebastian Ebel, Yunanistan rezervasyonları için “olağanüstü iyi görünüyor” değerlendirmesinde bulundu.

Seyahat devi TUI Group, pazartesi günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki yaz için Yunanistan’a yönelik rezervasyonların “olağanüstü iyi” seyir izlediğini; bunun da Yunanistan’ın COVID-19 sürecinde turizme yeniden başlamaya iyi hazırlanmasının etkili olduğunu belirtildi.

Online olarak düzenlenen basın toplantısında TUI Group İcra Komitesi Üyesi Thomas Ellerbeck, “Yunanistan’daki hükümetin turizme yeniden başlamaya hazırlanma şekli, Avrupa’daki birçok destinasyon için bir örnek olabilirdi çünkü çok başarılı oldu ve turizm sezonu devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Yunanistan, İspanya’nın Mayorka Adası’ndan sonra, TUI’nin yeniden faaliyete geçtiği ikinci ülke oldu.

TUI 2020 YILI İÇİN YUNANİSTAN’DA TURİZM SEZONUNU UZATIYOR

TUI Group, talep nedeniyle ilk kez Kasım ayına kadar Yunanistan’daki faaliyetleri, uçuş programı ve kruvaziyer tatilleri için kapasite artışına giderek; turizm sezonunu uzatacak.

TUI Almanya, kruvaziyer turları için önümüzdeki ayda faaliyetlerini ilk kez Girit’teki Kandiye (Heraklion) Limanı’ndan sefer düzenleyerek başlamayı planlıyor. Bu kapsamda Yunanistan’a 6 – 7 bin yolcunun taşınması hedefleniyor.

TUI Group’un Otel ve Resort Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sebastian Ebel, “Yunanistan’ı 5 aylık bir destinasyondan 9 aylık bir destinasyona dönüştürmek, Yunan otelcilerin karlılığına yardımcı olacak, insanların daha uzun süre istihdam edilmesine yardımcı olacak ve ekonomi için iyi olacak” dedi.

Ebel, “Bu yıl turizm sezonunun uzatılmasının Yunanistan için gelecekte kış aylarında turist çekmek için büyük bir fırsat olduğunu” da sözlerine ekledi.

TUI ALMANYA’DAN 2020’DE YUNANİSTAN İÇİN 1 MİLYON PAX HEDEFİ

2020’nin sonunda TUI Almanya, geçen yılki 3 milyon pax’a karşılık bu yıl Yunanistan’a yaklaşık bir milyon turist göndereceğini tahmin ediyor.

Ebel’e göre, mevcut koşullar nedeniyle 2021 için sağlıklı bir tahmin yapmak zor olsa da önümüzdeki yıl için Yunanistan’a yönelik seyahat talebi çok olumlu sinyaller veriyor.

TUI Group Yönetim Kurulu Üyesi Sebastian Ebel, son olarak “Önümüzdeki yıl için yapılan Yunanistan rezervasyonları olağanüstü iyi görünüyor… Her şeyin Covid-19 durumuna bağlı olduğunu biliyoruz ama Yunanistan harika bir iş çıkardı” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Greek Travel Pages

velux